Oglasila se najpopularnija mladenka svijeta: "Udajte se za svog najboljeg prijatelja"

Foto: Profimedia

NA INSTAGRAMU se oglasila najpopularnija mladenka svijeta, 25-godišnja Sofia Richie, kći legendarnog pjevača Lionela Richieja. Sofia je u samo nekoliko dana postala najpopularnija žena svijeta, i to zahvaljujući svom luksuznom vjenčanju na jugu Francuske, koje je na društvenim mrežama bilo jedno od najpraćenijih u povijesti.

"Udaj se za svog najboljeg prijatelja", poručila je sretna mladenka uz fotografije s vjenčanja vrijednog milijune dolara. "Želim zahvaliti Virginieji, Oliviji i cijeloj mojoj Chanel obitelji što su pomogli da moja vjenčanica bude ovako posebna. Osjećala sam se kao princeza i zauvijek ću biti zahvalna na njima i ovom iskustvu", dodala je.

Sofiju trenutno na Instagramu prati skoro 9 milijuna ljudi, a hit je u samo nekoliko dana postala i na TikToku, gdje je otvorila profil uoči svog vjenčanja, što su mnogi protumačili kao izuzetno pametan i dobro isplaniran potez njenog PR tima. "Ljudi su imali osjećaj kao da im je prijateljica, da se s njima sprema za to nevjerojatno raskošno vjenčanje", govore PR stručnjaci na društvenim mrežama.

It cura

A čini se da nisu u krivu jer trenutno upravo Sofijin lik mnoge kozmetičke kompanije koriste kako bi reklamirale svoje proizvode iako se još prije samo nekoliko tjedana njeno ime rijetko moglo čuti na društvenim mrežama.

Inače, Sofia se udala za Elliota Graingea, sina glazbenog mogula i direktora Universal Musica Luciana Graingea. Mladenka je tijekom svadbenog vikenda promijenila čak tri ručno rađene Chanel haljine - uz vjenčanicu, imala je i kratku haljinu za zabavu poslije te nešto ekstravagantniju haljinu za prijem, dan prije svadbe. Čitav događaj pratio je Vogue.

Sofia je zbog Elliota prije vjenčanja prešla na židovsku religiju, a ceremoniju je održao rabin. Popis uzvanika bio je pun milijunaša i milijardera te brojnih poznatih imena iz svijeta showbiza. Osim Sofijine starije sestre, nekad vrlo popularne Nicole Richie, bile su tu i Paris Hilton, Cameron Diaz (inače obiteljski povezana s Nicole Richie)...

Potpuna transformacija imidža

"Zaboravite Hailey Bieber, Sofia Richie je nova it djevojka", pišu sad mnogi nakon što je mlada Sofia u manje od nekoliko dana postala jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama. "Tako je elegantna i profinjena", "Baš se promijenila nabolje", "Želim nam svima da jednog dana postanemo Sofia Richie", pišu korisnici društvenih mreža šokirani transformacijom djevojke, čiji je ljubavni život prije nekoliko godina izazivao brojne kontroverze.

Naime, Sofia je godinama bila prijateljica obitelji Kardashian, a stvari su se zakomplicirale kad je sa samo 18 godina prohodala s 15 godina starijim Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Tad je i njen otac Lionel javno priznao da je zabrinut zbog te veze. "Užasno se bojim! Jesam li bio u šoku? Pa ja sam joj tata, što vam je?" rekao je pjevač tad. 

Veza je trajala tri godine, a nakon toga se Sofia na neko vrijeme povukla iz javnosti, sve do veze s Elliotom i potpune transformacije javnog imidža. 

Pročitajte više