U novinama objavljeno da Cro Cop danas ima rođendan, on javio da su uranili 6 mjeseci

Foto: Facebook

U JEDNIM hrvatskim dnevnim novinama danas je na naslovnici objavljeno da Mirko Filipović slavi rođendan. "49 godina danas puni Mirko Filipović, legendarni borac mješovitih borilačkih vještina", piše uz Mirkovu fotografiju. Mirko je rođen 10. rujna pa ga je ova greška u novinama nasmijala. 

"Zahvaljujem im što su me se danas sjetili povodom mog rođendana, ali on je tek za šest mjeseci, 10. rujna. Da ste barem pomladili već me postarate šest mjeseci", napisao je Mirko te dodao:

"Da se ovakva neoprostiva i skandalozna greška dogodila u Japanu, u najblažoj varijanti bi glavni urednik i novinar koji je napisao tekst izvršili harakiri, a ostatak redakcije bi do pravog datuma mog rođendana bio na kruhu i vodi."

"Hvala što ste me se sjetili..."

Potom je napisao citat Bate Stojkovića iz filma Balkanski špijun, koji je Mirko prilagodio situaciji u kojoj se našao.

"'Ali ako me se na moj rođendan koji je 10.9. sjete, sjete se, ako se ne sjete, nikome ništa, to je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo bit će mi misao da sam jednog novinara izveo na pravi put'. Ali svakako hvala što ste me se sjetili pa makar i na pogrešan datum i očekujem jednu čokoladu 10.9. uz čestitku na naslovnici", zaključio je Mirko objavu na Facebooku. 

Njegovi pratitelji šalili su se u komentarima te su mu čestitali rođendan uz poruke "za dobre želje nikada nije rano niti kasno" te napomenuli da će mu u rujnu ponovno čestitati. 

Pročitajte više