U petak je norijada. Ovo je program u Zagrebu

Foto: Slaven Branislav Babic/Sanjin Strukic/PIXSELL

Maturanti u petak slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. 

Grad Zagreb i ove godine organizira proslavu povodom obilježavanja završetka srednjoškolskog obrazovanja učenika završnih razreda zagrebačkih srednjih škola.

"Pozivamo sve maturante Grada Zagreba da se, kao i prethodnih godina, okupe na središnjem mjestu proslave u parku Bundek, gdje će biti organiziran prigodni glazbeno-scenski program. Program započinje u 13 sati, a završit će u 20 sati.

Voditelj programa bit će animator Marko Petar Orešković. U bogatom glazbenom programu sudjelovat će Bore Balboa, Peki, Baks, Hrvoje Turcin TURKDJ, DJ Filip Jurković, Band Kings, Jakša Jordes, DJ Zordan, DJ Vermont i DJ Go Cut", najavili su iz Grada.

Organizirana povorka od Trga do Bundeka

Za onaj dio maturanata koji će se okupiti na Trgu bana Josipa Jelačića bit će organizirana povorka do parka Bundek u pratnji nadležnih službi. Povorka s Trga bana Josipa Jelačića prema parku Bundek krenut će u 12 sati.

Trasa dolaska na Bundek s Trga bana Jelačića: Praška - Trg N. Š. Zrinskog - Strossmayerov trg - Tomislavov trg - Mihanovićeva - Miramarska - Ulica grada Vukovara - Hrvatske bratske zajednice (most Slobode) - Damira Tomljanovića-Gavrana - Bundek. Povorku će pratiti ekipa hitne pomoći, prometna policija i zaštitari.

U parku Bundek, s ciljem sigurnog i primjerenog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, tijekom održavanja programa dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba, a nakon završetka programa, radi lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza.

Pročitajte više