U poplavi uništene neke od haljina koje su holivudske dive trebale nositi na Oscarima

Screenshot: Instagram

SAMO nekoliko dana prije dodjele ovogodišnjih Oscara dogodila se nezgoda u radionici američkog dizajnera Christiana Siriana koji je zadužen za kreacije koje će holivudske dive nositi na događaju. 

"Šest dana do Oscara i u našem studiju je poplava. Pukla je cijev. Najgori početak tjedna ikad", napisao je u ponedjeljak dizajner na svom Instagram profilu i priložio snimke koje prikazuju poplavljeni radni prostor i kutije s odjećom. Otkrio je da se uplašio za svoje kreacije, no naposljetku se ispostavilo da nisu stradale sve haljine, već samo neke od njih.

Christianov tim ubrzo se preselio u drugi studio kako bi pokušao čim prije ponovno izraditi izgubljene kreacije. Nije poznato koje je zvijezde Christian trebao odjenuti za dodjelu Oscara. U siječnju su na Zlatnim globusima njegove kreacije nosili Quinta Brunson, Angela Bassett, Billy Porter i Nicole Byer. 

Njegove kreacije nerijetko nose i poznate glumice i glazbenice poput Lizzo, Zendaye, Jennifer Lopez, Lady Gage, Ariane Grande i Cardi B.

Podsjećamo 95. dodjela Oscara održat će se u Los Angelesu u Dolby Theatreu, 12. ožujka 2023. Ceremoniju će voditi Jimmy Kimmel.

>>Ovo su nominirani za Oscara 2023., jedan film ima čak 11 nominacija

Pročitajte više