U Reformi je travanj mjesec Jivamukti yoge: Osvojite satove u radionici Gabriele Božić

TRAVANJ nam je svima poznat kao mjesec u kojem se život iznova budi. To je mjesec u kojem se svi mi ponovno zaljubljujemo u okrepljujuće zrake sunca, duge šetnje parkovima i pohode u prirodu. U fitness centru Reforma travanj je također mjesec u kojem se dodatno posvećujemo sebi. U Reformi je travanj mjesec joge.

Naime, 9. i 10. ovog mjeseca u prostorijama centra u Savskoj 120 održat će se već drugi po redu međunarodni yoga workshop. U petak i subotu predavač će biti u joga svijetu i više nego poznata Gabriela Božić, suosnivačica i suvlasnica Jivamukti yoga centra u Münchenu. Budući da je dugogodišnja učenica Sharon Gannon i Davida Lifea, sudjeluje u međunarodnoj obuci za Jivamukti yoga učitelje u SAD-u i Njemačkoj, a već godinama vodi međunarodne radionice i renomirani je prezenter na yoga konferencijama diljem svijeta.

Njen optimizam i živahnost su zarazni, a satovi snažni i izazovni. Ipak, ni jedna vježba nije ni u pola snažna kao što su to predanost i ljubav pa na njenim satovima očekujte puno smijeha i pjevanja te razgovora o našoj istinski božanskoj prirodi. Gabriela se pojavila i u mnogim njemačkim časopisima i TV emisijama. Također, s Patrickom Boomeom je koautorica knjige “Yoga za život: povezivanje s Majkom prirodom kroz Jivamukti yogu”.

Povodom održavanja Jivamukti Yoga radionice Index.hr i fitness centar Reforma vas nagrađuju sa 4 Gabrielina classa. Sve što trebate je odgovoriti na pitanje:

Poza potpunog opuštanja i relaksacije u jogi naziva se:
1. Adho Mukha Svanasana
2. Urdhva Mukha Svanasana
3. Savasana

Odgovore sa svojim podacima šaljite na info@fitnessreforma.com, a četiri sretna dobitnika o nagradi će biti obaviješteni e-mailom.

No nije samo Jivamukti radionica s Gabrielom Božić jedini razlog zbog kojeg je travanj mjesec joge. Naime, svi novi članovi koji se u Reformu učlane u travnju imaju popust 50% na članarinu za power yogu. Ni dosadašnji članovi neće ostati zakinuti za travanjski popust, jer će oni svoju članarinu moći produljiti po 25% manjoj cijeni.

Više informacija o samoj radionici, kao i o popustima te pogodnostima, možete dobiti na Reforminom web siteu, www.fitnessreforma.com

Vidimo se u Reformi! Namaste!

Pročitajte više