U sedam sezona Života na vagi nitko nije nadmašio rezultat Alena Abramovića

Alen na početku treće sezone Života na vagi (lijevo), Alen danas (desno) Foto: Press/Instagram

MISLAV Vlašić sinoć je oborio rekord u broju skinutih kilograma u Životu na vagi. Na prvom vaganju imao je 213.5 kilograma, a na finalnom 124.6 kilograma. No rekord u najvećem postotku skinute mase i dalje drži Alen Abramović, pobjednik treće sezone showa. 

Alen za Index: Svaka čast svim kandidatima

Alen je u show ušao s više od 180 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 86.4 kilograma manje. To znači da je skinuo nevjerojatnih 47.7% tjelesne mase i taj rekord nitko u dosadašnjih sedam sezona showa nije uspio nadmašiti. 

Alen na početku treće sezone
Alen u finalu treće sezone

Alenu je jako drago zbog rezultata koje su postigli ovogodišnji natjecatelji Života na vagi. "Oduševljen sam kako su natjecatelji skinuli kilograme. Pobjednik Šepić je bio najbliže mom postotku u svim sezonama Života na vagi. Svaka im čast svima", prokomentirao je Alen za Index.

Šepić najbliži Alenovom rezultatu

Iako je Vlašić u dosadašnjih sedam sezona skinuo najveći broj kilograma, pobjednik se gleda po postotku izgubljene mase jer ne ulazi svaki kandidat s istim brojem kilograma u natjecanje, pa je Vlašić u jučerašnjem finalu završio na petom mjestu s 41.7 posto izgubljene tjelesne mase.

Ispred njega su bili Silvija (44%), zatim Nina (45.7%) i Goran (45.9%) a pobjednik je Mislav Šepić, koji je izgubio 46.1% tjelesne mase.

Pročitajte više