U Španjolsku s novom zvijezdom Reala stiže i žena koju voli od svoje 14. godine

Foto: Instagram/Guliver Image/Getty Images

EDEN Hazard danas je potpisao za Real Madrid, a na stadionu slavnog kluba dočekalo ga je 50 tisuća ljudi. Nema sumnje da je on nova zvijezda Reala, a sve više je znatiželje oko njegovog privatnog života koji nogometaš voli držati podalje od očiju javnosti. Ništa drugačija nije ni njegova supruga koja je pravi misterij za sve medije jer je do nje nemoguće doći.

Embed from Getty Images

Ona se zove Natacha Van Honacker, Hazardova je vršnjakinja, a njihova veza počela je kada su oboje imali 14 godina. Zajedno su, dakle, pola života, a zajedno žive od 18. godine, kada se Natacha zbog Edenovih obaveza preselila k njemu. Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji 2012. godine, a na internet nisu isplivali gotovo nikakvi detalji o svadbi.

U braku su dobili tri sina Yannisa, Lea i Sammyja. Brineta je potpuno posvećena karijeri svog muža još od kraja srednje škole, ali ne voli medijsku pažnju pa se tek ponekad pojavi na nekoj utakmici. Na Svjetskom prvenstvu, primjerice, bilo ju je nemoguće vidjeti na tribinama, za razliku od brojnih drugih WAGs-ica. Nema javne Instagram ni Facebook profile, a ni sam nogometaš na Instagramu ne objavljuje obiteljske fotografije. 

Pročitajte više