U srijedu u Gjuri 2 muškarci trebaju sakupiti što više ženskih lizalica

U SRIJEDU u klubu Gjuro 2 održat će se "Take me 2 the candy shop" party. Svi posjetitelji kultnog Gjure bit će zaslađeni šarenim lizalicama. Lizalice s crvenim logotipom na omotu rezervirane su za djevojke, a one s crnim logotipom namijenjene su dečkima.

Sigurno se pitate čemu lizalice. Naime, u srijedu ćete u Gjuri 2 moći zaigrati igru zavođenja. Muškarac koji do dva sata prikupi najviše crvenih logotipova, osvojit će VIP tretman u klubu Gjuro 2. Bit će nagrađen VIP stolom za četvero, bocom pića po izboru te četiri Members RNB Confusion iskaznice. Stoga, djevojke, ako želite provjeriti tko je jak na riječima, a tko na djelu, posjetite RNB Confusion powered by Index.hr u Gjuri 2.

Osim Zagrepčana, u RNB Confusionu uskoro mogu uživati i svi mladi grada Sinja. Naime, u petak će se u Ajcolla Baru u Sinju održati prvi RNB Confusion powered by Index.hr. Za dobar ritam pobrinut će se DJ Zrna, a sve posjetiteljice očekuju pokloni u sklopu Girls Night Out večeri.

Inače, ekipa popularnog programa još pet srijeda plesat će s vama u Gjuri 2, zimskoj rezidenciji programa. Veliko otvorenje programa u klubu Piranha zakazano je za srijedu, 14. travnja s tradicionalnim Index.hr Ice Cream partyjem koji je, bez iznimke, svake godine jedan od najposjećenijih klupskih partyja u gradu.

Pročitajte više