U srpskim Parovima pao prvi seks u troje, sudjelovala je i kontroverzna hrvatska "farmerica"

Foto: Facebook

HRVATSKA Farma starleti Anamariji Džambazov očito nije bila dovoljno kontroverzna, no zato si je u srpskom showu Parovi dala oduška - barem ako je vjerovati srpskim medijima i go go plesačici Jeleni Krunić.

Jelena je naime priznala da se tijekom fešte u Parovima u wc-u showa seksala sa sustanarom Branislavom Radonićem Brendonom, a zatim im se pridružila i Anamarija. Hrvatska publika Anamariju pamti po manjim skandalima i velikoj količini suza u domaćoj Farmi, no čini se da je u Parovima mnogo bolje raspoložena.

"Moram reći da smo se Brendon i ja sinoć dvaput seksali u wc-u, a pridružila nam se i Anamarija. Tako da smo se seksali u troje", ispričala je Jelena u jutarnjem programu. Većina sudionika nije im vjerovala, pa su se sve troje nastavili maziti pred svima, piše Kurir.

 

#krunicka #parovi #happyfriends

Posted by Milosevic Milan on Saturday, 12 March 2016

Radonić je prethodno vruće poljupce razmjenjivao i sa Avom Karabatić, no ona je nakon 6 mjeseci izolacije nedavno ispala iz showa.

 

Anamarija je srpskim gledateljima nedavno upala u oko i nakon što je gologuza prošetala vilom u kojoj se snima show, kako bi svima pokazala da ima "prirodnu guzu". Slično je lani učinila i na hrvatskoj Farmi, gdje je slovila kao najkontroverznija farmerica.

Pročitajte više