U strahu od atentata Madonna odmah nakon koncerta napustila Beograd

U SKLOPU svoje "Sweet & Sticky" turneje, Madonna je sinoć nastupila u Beogradu. S kašnjenjem od sat vremena započeo je još jedan u nizu njezinih nastupa i to pjesmom s posljednjeg istoimenog albuma "Candy shop". Koncert koji je bio podijeljen u četiri faze, posvećen gangsta-rapu i pop kulturi, njujorškoj glazbenoj sceni, ciganskim i latino ritmovima te svijetu suvremenih elektronskih ritmova, trajao je dva sata.

Osim nastupa pop kraljice, srpske medije, kao i sve ostale, najviše je zaintrigirao Madonnin kasni dolazak, kao i odlazak na beogradski aerodrom nakon samog nastupa. Naime, iako je bilo dogovoreno da će Madonna u Beograd doći u nedjelju te ostati prespavati u jednom luksuznom hotelu u samom centru glavnog grada, Madonna je navodno zbog straha od atentata došla ravno na binu.

"Madonnina sigurnost u Beogradu niti jedne sekunde nije bila ugrožena"

"Istina je da je Madonna u Beograd trebala sletjeti već u nedjelju, ali netko joj je javio da je u Srbiji nesigurno te joj je čak rekao da je moguće da dođe do atentata pa je zbog toga odlučila ostati što je kraće mogla", rekao je neimenovani izvor za srpski Press.

"Madona je potpuno sigurna u Beogradu i njezina sigurnost niti jedne sekunde nije bila ugrožena. Ona je po dolasku u koncertni backstage imala dovoljno vremena za opustiti se pred koncert i pripremiti se za njega psihofizički. Za nju je spremljena makrobiotička hrana, a u svom prostoru ima običaj pred nastup vježbati jogu. Njezini scenski nastupi vrlo su zahtjevni i zbog toga mora biti fizički spremna", rekao je jedan od organizatora.

Bez ikakvih problema, Madonna je u Beograd stigla tri sata prije koncerta privatnim mlažnjakom, zamaskirana od glave do pete. Nakon izlaska iz aviona, pop kraljica je odmah utrčala u crni Mercedes koji ju je u koloni predvođenoj policijskim vozilima odvezao na Ušće gdje se održao koncert.

Pročitajte više