U tajnosti snimljen prednastavak Predatora, producenti najavljuju hit

Ilustracija: Press

PREDATOR dobiva prednastavak nazvan Skull, sudeći prema Colliderovom intervjuu s producentima Johnom Davisom i Johnom Foxom.

Davis je najavio povratak korijenima koji su Predatora i učinili hitom. "To je domišljatost ljudskog bića koje se neće predati, koje je sposobno promatrati i tumačiti, u osnovi koje je sposobno pobijediti jaču, snažniju i dobro naoružanu silu."

Producenti filma smatraju da je Skull puno bliži Revenantu s DiCaprijom nego izvornom filmu iz 1987. godine. "Zapravo ima više povezanosti s The Revenantom nego bilo kojim filmom u predatorskom kanonu", rekao je John Fox. "Znat ćete na što mislim kad ga vidite."

Prema riječima producenata, film je snimljen u tajnosti. I misle da bi se mogao usporediti i s originalom. "Bit će, vjerujem, drugi najbolji - ili prvi ... ili će možda biti jednak prvom. Je li tako?" rekao je Davis.

"Osjećam da je original bio prekrasan i zanimljiv film", nastavio je. "I znam zbog čega je bio uspješan. Osjećam se kao da se više nikad nismo tamo vratili. Završili smo na različitim mjestima. Mislim da je ovo dostojna nadopuna prvom. Bit će jednako dobro."

Otkriveno je i da je film režirao Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

Film se očekuje u kinima 2022. godine.

Pročitajte više