U utorak otvorio Instagram i skupio 2.4 milijuna pratitelja. Danas je izbrisao profil

Foto: Instagram

GLAZBENIK Jay Z odustao je od Instagrama samo dan nakon što ga je otvorio. Pjevač je u utorak navečer otvorio profil na ovoj društvenoj mreži, a već jutros profil je bio izbrisan.

Tijekom jedinog dana svog postojanja na Instagramu reper je skupio vojsku sljedbenika - impresivnih 2,4 milijuna - ali je brzo odlučio da to nije za njega i ugasio svoj profil.

Inače, jedina osoba koju je Jay pratio na svom profilu bila je njegova supruga Beyoncé, koja mu je uzvratila praćenje.

Jay Z se pridružio platformi prije izlaska svog novog filma The Harder They Fall, dijeleći odbrojavanje do njegove premijere u svojim Instagram storijima.

Jay Z nije jedina slavna osoba koja je otpisala Instagram ubrzo nakon kreiranja profila.

Prošle godine Sir David Attenborough napustio je Instagram točno dva mjeseca nakon što se pridružio platformi. Zaštitnik prirode stekao je više od 6,2 milijuna pratitelja otkako je otvorio račun, kojim je potaknuo ljude da poduzmu mjere kako bi spriječili klimatske promjene.

Kada se pridružio stranici u rujnu 2020., Sir David je oborio rekord za najbržeg korisnika koji je dosegao milijun sljedbenika – trebalo mu je samo četiri sata i 44 minute da dosegne prekretnicu.

Sir David je oborio rekordJennifer Aniston, koja je dobila željeni milijun u pet sati i 16 minuta kada se pridružila još u listopadu 2019.

Pročitajte više