U vezi je s transrodnom djevojkom: "Naš fizički odnos je drugačiji..."

Foto: Instagram

MLADI kuhar Nate Rohrbach prije nekoliko se godina preselio se u Pennsylvaniju, gdje je upoznao Ty Kowalski. Ubrzo su se zaljubili i započeli vezu, a ono što njihov odnos čini drugačijim jest činjenica da je Ty rođena kao muškarac.

"Ja sam heteroseksualac zaljubljen u heteroseksualnu ženu", pojasnio je Nate.

Sve je počelo kad je na Facebooku vidio snimke koje je Ty objavljivala.

"Vidio sam njene snimke u kojima je opisivala kako je biti transrodna žena. Moji prijatelji govorili su ružne stvari, no ja sam je želio bolje upoznati pa sam joj poslao poruku", ispričao je.

Najprije je mislio da će biti samo prijatelji, no shvatio je da se zaljubio.

"Uvijek sam je poštovao kao osobu, bez obzira na njen transrodni status, no bio sam zabrinut oko toga što će drugi misliti o nama. S vremenom sam usvojio njen opušteni stav prema tuđem mišljenju", rekao je.

Njegova je obitelj isprva bila skeptična, no poštovali su njegov izbor, baš kao i njegovi prijatelji.

Progovorio je i o njihovom spolnom životu. Ty još uvijek nije otišla na operaciju promjene spola.

"Naša fizička intimnost drugačija je od onog na što sam naviknuo, no ja je vidim kao ženu. Možda će otići na operaciju promjene spola, no to neće promijeniti ono što osjećam prema njoj. Voljet ću je jednako", rekao je.

Voljeli bi posvojiti dijete jednog dana. I sam Nate je posvojen te tvrdi da zbog toga više prihvaća razlike između ljudi.

"Htio bih da ljudi shvate da su transrodni muškarci i žene ljudi. Oni znaju tko su i ne treba im nitko govoriti drugačije", dodao je.

Pročitajte više