U Zagreb stiže Anthony King - čovjek kojeg su izopćili iz Crkve zbog predetaljne ispovjedi

ZAGREBAČKU stand up comedy scenu, koja sada nudi redovite četiri večeri tjedno, po par puta mjesečno obogaćuju i komičari koji dolaze iz inozemstva. Uvijek su to komičari provjerenog i priznatog klupskog renomea.

Ove srijede, 24. veljače, na redu je engleski kadar - Anthony King, neupitni lider novog vala klupskih zabavljača u Engleskoj. On se počeo baviti komedijom onog trenutka kada je izopćen iz Katoličke crkve zbog davanja previše detalja tijekom ispovjedi. Njegov humor je britak, s poantama koje su kratke i - ubitačne. Teme njegovih nastupa su priče iz bogatog životnog iskustva, u kombinaciji s gomilom laži!

Za razliku od njegovih kolega, psihotičnih, euforičnih, arogantnih, vulgarnih i onih luckastih, a koji su od jeseni nasmijavali Zagrepčane - Anthony King je gospodin čovjek. Barem po izgledu. Je li to istina, prosudite sami.

Publiku u Movie Pubu će na početku večeri zagrijati slovenski kolega Klemen Bučan, koji će također nastupiti na engleskom. Više informacijama o ulaznicama (60 kuna/30 kuna za studente) možete naći na web stranici www.komedijasnogu.com.

Osvoji ulaznice!

Najbržem posjetitelju Indexa koji na index.nagrada@gmail.com pošalje mail naslovljen sa "Anthony King u Zagrebu" te napiše u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt broj telefona, poklanjamo dvije ulaznice. Dobitnik će o podizanju ulaznica biti obaviješten mailom.

Pročitajte više