U Zagrebu će se za vikend održati donacijska rasprodaja proizvoda domaćih dizajnera

Foto: Press

OVOG vikenda će preko 140 hrvatskih dizajnera i proizvođača svojim proizvodima podržati dobrotvornu akciju pod nazivom Dizajneri sa srcem. Ovu dobrotvornu akciju, već petu godinu zaredom, organizira Udruga Ljubav na djelu, a ove će se godine održati 9. i 10. prosinca u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu.

Glavni je cilj udruge pomoć i potpora djeci i roditeljima djece koja se liječe na hematoonkološkom odjelu u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici. Također, Udruga pomaže i pri rehabilitaciji djece tijekom i nakon liječenja te psihološkim problemima s kojima se suočava ova najosjetljivija i najranjivija skupina u našem društvu.

Osim dizajnerskih imena, ove su se godine priključile i razne druge tvrtke koje su donirale poklon bonove za svoje usluge. Na rasprodaji će se moći pronaći široka ponuda raznolikih proizvoda kao što su odjeća i obuća za odrasle i djecu, torbice, modni dodatci, nakit, ručno rađena kozmetika i sapuni te razni dekorativni predmeti poput ukrasa za dom, šalica i svijeća.

Pročitajte više