U žiri Supertalenta stiže sin Renea Medvešaka koji je oduševio i Nives Celzijus

Foto: Instagram

NAKON osam sezona ponovno sa snimanjem audicijskih epizoda kreće Supertalent, a umjesto Janka Popovića Volarića, u novoj sezoni uz Maju Šuput, Martinu Tomčić i Davora Bilmana, u žiriju će sjediti jedno sasvim novo lice.

Riječ je o glumcu Fabijanu Pavlu Medvešeku, kojeg je javnost upamtila i kao pobjednika šeste sezone emisije Tvoje lice zvuči poznato, kada je izgledom oduševio i Nives Celzijus

Fabijan je sin poznatog hrvatskog glumca i redatelja Renea Medvešeka te nastavnice likovne kulture Milene Matijević Medvešek.

Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a od tada je ostvario niz zapaženih uloga u televizijskim serijama i kazališnim predstavama.

Neke od značajnijih uloga u karijeri bile su mu ona svećenika Bože u seriji Na granici i policajca Branka Tabaka u seriji Dar Mar.

Krajem svibnja Fabijan je oženio dugogodišnju djevojku Karlu Abramović, a kum mu je bio kolega s Akademije Nikola Baće.

Karlu poznaje još od srednjoškolskih dana, a njihovu ljubav nije poljuljao ni njen odlazak u Englesku gdje je bila na razmjeni za vrijeme studija produkcije.

Osim glumom, Fabijan se neko vrijeme bavio i veslanjem, a trenirao je i ultimate fight.

Tijekom srednje škole bavio se i glazbom te je bio u bendu Free Ride, no kad je počeo studirati, posvetio se isključivo glumi.

Sudjelovanje u Supertalentu za njega je novi životni izazov.

"Pratio sam show i ranije, a kroz prošle sezone vidio sam neke lude stvari, pa mi je neizmjerno zadovoljstvo biti dio toga. Uživam u tome što radim jer mislim da je jedan od najljepših poslova gledati pretalentirane ljude kako uživo dijele svoj talent, neki od njih čak i prvi put, i na neki način im davati dodatni poticaj da ih to dovede još dalje", poručio je.

Pročitajte više