Ubio je najljepšu srpsku pjevačicu pa sebe, a sada su se njihove obitelji pomirile

Screenshot: Youtube

SEDAM godina je prošlo otkako je Srbiju potresla vijest o ubojstvu pjevačice Ksenije Pajčin, koju je njezin dečko Filip Kapisoda ubio pištoljem u stanu u kojemu su zajedno živjeli, a odmah potom presudio i sebi. Ksenija je u Srbiji važila za najljepšu ženu u zemlji, a njihova ljubavna priča je bila burna od samog početka.

Srpski mediji pišu kako su se njezin ujak Nikola i otac Filipa Kapisode sastali na ručku u Crnoj Gori i da je susret bio jako emotivan.

 
 "Obitelji su željele taj susret. Nikola je nedavno boravio u Crnoj Gori zbog promocije spota "Pesma za Kseniju" koju je otpjevao Danijel Alibabić. Mirko je znao da je on tu i odmah je stupio u kontakt s njim. Dogovorili su se da se sastanu na ručku. Na početku su obazrivo birali riječi, ali su se kasnije obojica opustili" za srpske medije je rekao svjedok susreta.
 
"Imali su dovoljno vremena da razgovaraju o svemu, nitko ih nije uznemiravao. Došli su do zaključka da ne treba tražiti krivca za tragediju, već da život moraju nastaviti s bolom. Nakon tog susreta obojici je laknulo i vjerujem da su i dalje u kontaktu", dodao je.
 

Pročitajte više