FOTO Ubojito lijepe: Ovo su najseksi sportske novinarke na svijetu

Foto: Instagram/Facebook/Twitter

IMA li bolje kombinacije od odlične utakmice i superzgodnog komada koji oznojenim igračima postavlja pitanja van terena? Ove dame su ubojito seksi i ubojito spremne da izrešetaju sportaše i trenere o dojmovima nakon utakmica, a zbog njihovog šarma i ljepote rijetko koje pitanje ostaje neodgovoreno.

Udahnite duboko...

KATE ABDO

Izvještava na njemačkom, španjolskom, engleskom i francuskom. Jedna je od najboljih sportskih novinarki na svijetu. Svom je mikrofonu privela sve najveće zvijezde sporta u povijesti, i često naglašava koliko obožava nogomet. Izvještavala je s nekih od najgledanijih nogometnih utakmica, a njezin izgled i sposobnosti odgovaraju upravo najelitnijim ligama na svijetu.

KATHERINE WEBB

Novopečena mama proslavila se nakon finala Superbowla kada ju je jedan novinar zapazio u gomili akreditiranih novinara i njezinu sliku podijelio na društvenim mrežama. Lijepa Katherine je u jednom danu dobila 175 000 pratitelja na Twitteru.

JIMENA SANCHEZ

Izgled ove sportske novinarke proprocionalan je popularnosti nogometa u Latinskoj Americi iz koje stiže. Ako niste fan meksičkih sportskih programa, dovoljno je zaviriti na njezin Instagram profil. Možda nije ni bitno što govori...

MARISOL GONZALEZ

Ime joj potpuno pristaje uz lice i tijelo. Lijepa meksička novinarka uljepšava utakmice tamošnje lige svojom pojavom na malim ekranima.

SARA CARBONERO

Naravno da ju nismo zaboravili. Iker Casillas poljubio ju je 2010. godine usred intervijua, a sve ostalo je povijest. Danas su u braku i imaju djecu, a Sara je dalje jednako lijepa.

Pročitajte više