"Učinimo Božić ponovno velikim": S Trumpom se sad sprdaju i u božićnoj reklami

Screenshot: YouTube

ZRAKOPLOVNA tvrtka Air New Zealand u blagdanskoj se reklami našalila na račun američkog predsjednika Donalda Trumpa prikazujući američkog dječaka s crvenom kapom na kojoj piše "Učinimo Božić ponovno velikim" i kojemu se smiju druga djeca s popisa zločeste djece Djeda Božićnjaka.

Pozdravljajući putnike božićnim pozdravom iz "najljepšeg mjesta na Zemlji" Djed Božićnjak slučajno pošalje popis zločeste djece u 2018. studentu na Novom Zelandu Elvisu Andersonu umjesto svojim vilenjacima na Sjevernom polu.

Dok sjedi u kazni, Andersonu padne na pamet da okupi zločestu djecu iz cijelog svijeta kako bi popravio probleme i pozove novozelandskog nacionalnog prijevoznika da preveze djecu na summit na Sjeverni otok.

Svako dijete koje predstavlja po jednu zemlju obeća da će promijeniti ponašanje na bolje, da će jesti više povrća pa će biti manje napuhnuto, te će prestati vući druge za kosu.

Jedino američki dječak, odjeven u dvodijelno odijelo i crvenu kapu sa sloganom, ustraje na tome da nije uopće zločesto i da je najbolja moguća osoba, izazivajući smijeh druge djece, što podsjeća na scenu iz Ujedinjenih naroda kada se Trump hvalio postignućima svoje administracije, a delegacije drugih zemalja su se počele smijati.

"Nisam očekivao takvu reakciju, no dobro", izgovara dječak iste riječi koje je upotrijebio Trump u UN-u.

Pročitajte više