Učiteljica osuđena zbog seksa s 14-godišnjim učenikom: "Krenula je s poljupcem..."

Screenshot: YouTube

BIVŠA nastavnica viših razreda osnovne škole iz Ohija proglašena je krivom zbog seksa s 14-godišnjim učenikom te je osuđena na godinu dana zatvora uz petogodišnji rok kušnje, piše Daily Mail.

Sudac Timothy O’Connell osudio je u utorak Jessicu Langford (32) za svaku od šest točaka protiv nje. Na sudu je rekla kako ne prođe dan na ne požali jer nije neke stvari napravila drugačije. "Znam da sam u potpunosti odgovorna", rekla je sucu.

"Povjerena joj je briga djece i učenika, no ona je sve to odbacila zbog vlastitog seksualnog zadovoljavanja", kazao je otac žrtve koji je tražio maksimalnu kaznu, što bi bilo 15 godina iza rešetaka. "Osjeća se posramljeno i samo. Stalno ga zlostavljaju u školi i osjeća se bespomoćno i samo", dodao je.

Žrtva, kojoj je sada 15 godina, prepričala je na sudu kako se odigrao njihov spolni odnos posljednjeg dana škole u svibnju 2017. godine unutar zaključane učionice u školi Miamisburg.

"Počeli smo se ljubiti, ona je krenula s poljupcem i tad je sve eskaliralo", rekao je tinejdžer poroti. Dječak je otkrio i kako su on i Langford imali razne spolne odnose, uključujući snošaj i oralni seks, i to nekih 20 do 30 minuta, sve dok ravnatelj škole nije pokucao na vrata zaključane učionice.

Langford je navodno rekla maloljetniku da se sakrije ispod klupe dok je ona otišla s ravnateljem. Kasnije se vratila i navodno rekla dječaku da se "drži priče" da je u učionici slagao klupe. "Osjećao sam se neugodno… Mislio sam da je to krivo", rekao je dječak. 

Ranije tijekom svjedočenja dječak je otkrio kako se s učiteljicom, udanom majkom jednog djeteta, spojio preko Snapchata. Kad ga je pitala zašto joj je poslao poziv preko aplikacije, rekao joj je kako želi seks. Dječak je objasnio kako je u početku lagao o odnosu s učiteljicom iz straha da će njegova djevojka prekinuti s njim zbog prijevare.

Pročitajte više