Udala se Eminemova najstarija kći. Reper ju je posvojio i spasio iz pakla droge

Foto: EPA/Instagram

EMINEMOVA najstarija kći  Alaina Scott (30) udala se za svoga partnera Matta Moellera. Na svom Instagram profilu podijelila je fotke s vjenčanja na kojima se vidi kako je odabrala haljinu u obliku sirene, a na glavi je imala traku ukrašenu draguljima i dugi veo.

"9. lipnja 2023. jednostavno je jedan od najboljih dana u mom životu, u ovom životu i u sljedećem, moja će duša uvijek pronaći tvoju", napisala je u opisu objave. Na vjenčanju joj se pridružila i njena sestra Hailie Jade, koja je bila jedna od djeveruša.

Reper ju je posvojio kad je imala devet godina

Inače, Alainu je Eminem posvojio 2002. Njezina je biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly. "Moja nećakinja dio je mog života otkako se rodila. Kim i ja se brinemo za nju od prvog dana", ispričao je reper jednom prilikom.

O Alaini su preuzeli brigu jer je njezina majka Dawn imala teških problema s ovisnostima. Osim nje, Eminem je posvojio i Whitney Mathers, djevojčicu koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem. Eminemova najmlađa kći je 27-godišnja kći Hailie Jade.

Pročitajte više