Udala se prelijepa unuka Grace Kelly: "Najljepša si princeza u Europi"

Foto: Instagram

UNUKA slavne holivudske dive Grace Kelly, 32-godišnja Charlotte Casiraghi od Monaka, prošlog se vikenda udala u Francuskoj na crkvenoj ceremoniji koja je uslijedila mjesec dana nakon civilnog vjenčanja. Odabranik njezina srca je 37-godišnji filmski producent Dimitri Rassam.

Bio je to zapravo drugi dio plemićkog vjenčanja - civilnu ceremoniju obavili su u kneževoj palači u Monaku nekoliko tjedana ranije, dok su u crkvi Abbaye Sainte-Marie de Pierredon u Provansi obavili crkveni dio. Time su, na neki način, odali počast Charlotteinom djetinjstvu. S braćom i majkom, princezom Caroline, naime, preselila se upravo u tu regiju nakon što je sa samo četiri godine ostala bez oca.

Mladenka je blistala u vjenčanici Giambattiste Vallija napravljenoj samo za nju, a buket od lavande također je svojevrsno odavanje počasti mjestu vjenčanja jer je Provansa nadaleko poznata po poljima lavande. Svakako najvrjedniji komad na vjenčanju bila je Cartier ogrlica njezine slavne bake, glumice i monegaške princeze Grace Kelly, koja ju je od supruga, princa Rainiera III., dobila uoči njihova vjenčanja 1956. godine.

"Najljepša si princeza u Europi", pišu oduševljeni pratitelji prelijepe Charlotte u komentarima ispod fotografije na njezinom Instagramu.

Uz čitavu kraljevsku obitelj, na vjenčanju je bio i sedmomjesečni Balthazar, sin novopečenog bračnog para, te njihova djeca iz prijašnjih brakova, Charlottein petogodišnji sin Raphael te Dimitrijeva sedmogodišnja kći Darya.

Pročitajte više