Udovica pjevača Linkin Parka zaručena, fanovi je napali: "Brzo si ga zaboravila"

Foto: Gulliver Image/Getty Images/Instagram

DVIJE godine nakon što si je Chester Bennington, frontmen Linkin Parka, oduzeo život, njegova udovica Talinda Bentley objavila je zaruke. 

U objavi na Instagramu otkrila je kako su njena "braća" iz Linkin Parka "raširenih ruku" prihvatila njenog novog zaručnika, no poslala je i poruku za druge ljude koji su izgubili voljenu osobu zbog samoubojstva. 

"Ovdje sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Chestera i nastaviti sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubojstva: možete ponovo biti sretni. Možete u srcu napraviti mjesta za tugu, radost, sreću i ljubav", poručila je Talinda. 

Fanovi Linkin Parka ove vijesti ipak nisu primili toliko dobro. Mnogi su joj zamjerili što je toliko brzo nakon smrti pjevača pronašla novog muškarca. 

"Mi još volimo Chestera i još nam nedostaje. Ja još uvijek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela izlaziti šest mjeseci nakon njegove smrti i zaručila se dvije godine nakon toga", "Ne pokušavam biti zloban, Chesteru je sigurno drago zbog tebe, ali ovo je jako prerano", "Brzo si ga zaboravila, toliko o srodnim dušama. Chestera nema dvije godine, a ti već imaš novog frajera. Od početka sam znao da tu nešto nije u redu. Jako mi je žao zbog Chestera iako više nije s nama", "Slomljeno mi je srce i zbunjena sam. Je li ovo šala?", bili su neki od komentara. 

Pročitajte više