UFC-ovu prvakinju godinama opsjedaju foot fetišisti. Sve je počelo jednim videom

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko godina aktualna prvakinja muha kategorije UFC-a Meksikanka Alexa Grasso snimala je jedan live putem Instagrama i usput odgovarala na pitanja svojih fanova. No, vjerojatno nije pojma imala da će ispunjavanjem jednog od naizgled bizarnih zahtjeva svojih fanova ispaštati i dan danas.

Svatko tko prati karijeru meksičke borkinje, uključujući i njezine intervjue i sadržaj koji objavljuje na društvenim mrežama, složit će se da je riječ o veoma dragoj, simpatičnoj, neiskvarenoj, sportu u potpunosti posvećenoj, ali ujedno i pomalo naivnoj djevojci. Taj segment je možda i ključan u cijeloj priči jer da je Grasso znala što dotični obožavatelj od nje traži, vjerojatno mu to ne bi priuštila. 

"Čudno mi je, ali pokazat ću"

Naime, fan je od Alexe tražio da mu pokaže svoja stopala. Alexa je pročitala naglas pitanje i pomalo zbunjeno zaključila: "Alexa, pokaži nam svoja stopala? Zašto me pitate da pokažem stopala? To je tako čudan zahtjev. Ali dobro, evo, pokazat ću. Čudno mi je, ali pokazat ću." Potom je pokazala stopalo i simpatično se smijući još jednom naglasila kako joj je to jako čudno.

"Super čudan zahtjev, ali zapravo je i kul jer ja nikada nisam voljela svoja stopala, ali lijepo je da su nekim ljudima moja stopala lijepa", zaključila je uz osmijeh Alexa. I tu je krenulo.

Sve je eskaliralo

Prevrtimo li film do danas, ispod gotovo svake Alexine objave na Instagramu, a objavljuje gotovo svakodnevno, javljaju joj se deseci fetišista opsjednutih stopalima. A sve ja zapravo eksplodirao i otišlo na višu razinu kada je Alexa u ožujku svladala Valentinu Ševčenko i uzela pojas prvakinje. Od tada je Alexa u još većem fokusu javnosti, fanova i medija, a samim time i fetišista.

Ono što je za Alexu problem jest to što joj se na svakoj drugoj ili trećoj slici vide stopala, što pohotnim fanovima dodatno golica maštu, a ako pak objavi sliku na kojoj se ne vide, slijede salve poruka u kojima se od nje traži da ih pokaže.

Ako samo i letimično pogledamo njezin Instagram, ispod svake objave vidjet će se razne poruke i zahtjevi ljudi opsjednutih stopalima, a neke su čak i veoma vulgarne. Izdvojit ćemo neke od njih.

Bizarni komentari

"Alexa, čestitam ti na osvojenom pojasu. I usput, imaš jako lijepa stopala", stoji u jednom od komentara ispod objave gdje se Alexa pohvalila osvojenim pojasom.

"Daj pokaži nam prstiće na nogama", "Alexa, ne vidimo ti dovoljno dobro stopala", "Preslatka si Alexa i imaš preslatka stopala", "Želimo još snimki tvojih stopala", bizarni su komentari ispod objave na kojoj Alexa udara rukama vreću na podu i u kojoj se, pogađate, stopala ne vide dovoljno.

A ovako to izgleda u komentarima kada Alexa objavi sliku s treninga ili nakon treninga na kojima joj se stopala vide u potpunosti ili gotovo cijela.

"Imaš preslatka stopala", "Imaš savršene tabane", "Ona nam to namjerno radi", "Počni naplaćivati te slike", "Zašto si croppala prstiće sa slike sad sam tužan", "Imaš najbolju pedikuru u UFC-u", samo su neki od bizarnih komentara.

Kako se može vidjeti, druge MMA borkinje iz UFC-a uglavnom nemaju problema s foot fetišistima, a sreća u cijeloj priči jest to što Alexu, očito, ovakve bizarne poruke ne smetaju. Do sada nije komentirala to što ju opsjedaju fetišisti, a nisu je ni pokolebali da objavljuje slike na kojima je bosa. 

Pročitajte više