Ugradila je umjetne trepavice pa joj se dogodila najgora noćna mora svake žene

Foto: Instagram/ Facebook

MNOGE žene sanjaju o dugačkim i bujnim trepavicama, a nerijetko se za pomoć obrate i kozmetičkim stručnjacima. Međutim, rezultati nisu uvijek ono čemu su se nadale, a ovo je se ženi dogodila prava katastrofa.

Kad se pojavila u salonu Emme Dhanjal u Perthu njene su trepavice bile toliko oštećene da joj nije bilo pomoći.

"Molim vas da se dobro informirate prije nego se podvrgnete postupku. Ova je sirota djevojka završila s užasno oštećenim prirodnim trepavicama", upozorila je Emma putem Facebooka.

"Željela je umjetne trepavice za svoju rođendansku proslavu, ali nisam joj ih mogla staviti jer ona više nema trepavica. Na zadnjem mjestu gdje je bila ugrađivati ekstenzije su napravili tako loš posao da njene trepavice više nikad neće biti iste",objasnila je ona.

Također je rekla da će djevojka morati posjetiti liječnika kako bi se riješila infekcije i zaliječila upalu na kapcima.

Njena se objava brzo proširila internetom i podigla popriličnu paniku među ženama koje su i same ugradile trepavice, a mnoge su podijelile i vlastita neugodna iskustva.

"Čim sam je vidjela znala sam da s njenim trepavicama nešto nije u redu. Ovo su najgore trepavice koje sam vidjela u sedam godina rada. Odmah sam ih uklonila i uputila ju da se javi liječniku. Dobro provjerite kakvu reputaciju ima mjesto na kojem ćete ugrađivati trepavice kako biste bili sigurni znaju li što rade. Nema razloga da se bojite ugradnje trepavica, na većini mjesta vam se ovo neće dogoditi", rekla je vlasnica salona za Daily Mail.  

Pročitajte više