Američka glumica u zatvoru: Uhitili su je jer je vozila pod utjecajem opijata

Foto: Profimedia

GLUMICA Tiffany Haddish je uhićena. Prema izvješću policije Beverly Hillsa, glumica (43) je uhićena u petak ujutro i trenutno se suočava s optužbom za vožnju pod utjecajem opojnih sredstava nakon što je zaspala za volanom automobila.

Policija kaže da je primila poziv oko 5:45 ujutro o ženi koja je zaustavljena nasred Beverly Drivea. Tamo su zatekli glumicu. Haddish je, inače, nastupala u klubu The Laugh Factory u West Hollywoodu noć prije. 

Ovo nije prvi put da su je priveli

Ovo joj nije prvi put da su je uhitili. To se dogodilo i u siječnju 2022. 14. siječnja uhitili su je policajci Peachtree Cityja u Georgiji zbog sumnje da je bila pod utjecajem alkohola te se nepropisno zaustavljala na cesti.

"Istraga koja je uslijedila dovela je do uhićenja gospođe Tiffany Haddish zbog vožnje pod utjecajem", rekla je tad policija za People. "Prevezena je u zatvor okruga Fayette bez incidenta", dodali su još.

Haddish je kasnije pričala o incidentu dok je gostovala u emisiji The Ellen DeGeneres Show u travnju 2022. "Da, optužena sam za vožnju pod utjecajem opojnih sredstava, što je kratica za glupe nesretne incidente", našalila se. Na sudu se zbog tog slučaja mora pojaviti 4. prosinca. 

Pročitajte više