Uhvaćena je s oženjenim glumcem, kritičari joj pljuju film: "Glup, gubitak vremena"

Screenshot: YouTube

GLUMICA Lily James proživljava najteže trenutke dosad. Osim što su mediji objavili fotografije na kojima se ljubi s oženjenim kolegom Dominicom Westom, njen novi film kritičari su nemilice popljuvali.

James je nakon objave fotografija otkazala intervjue zakazane u sklopu promocije remakea Hitchcockovog klasika Rebecca, u kojem igra glavnu ulogu. Pojavila se u The Tonight Showu, no voditelj Jimmy Fallon nije je baš ispitivao o aferi s Westom.

Za to vrijeme u medijima izlaze kritički osvrti na njen novi film, koji su sve samo ne pozitivni. Hollywood Reporter film je nazvao "blještavom i mlakom melodramom", Time piše da je film "ponekad glup, a ponekad zatupljujući", dok Vulture piše da je "nesretan gubitak vremena".

"Za sada najupečatljivija priča s Lily James o odbačenoj supruzi ne može se naći na Netflixu, već u tabloidu Page Six", podrugljivo piše New York Post, spajajući aferu i očito neuspješan film.

Pomalo tipično, dok je njoj nakon afere teško, West se u javnosti pojavio sa suprugom i objavio da je njihov brak postojan, a s Netflixom pregovara o ulozi u seriji The Crown. 

Pročitajte više