Ulaznice za festival Exit 08 od danas u prodaji

POČNITE se zagrijavati jer se Dance Arena na ovogodišnjem spektakularnom festivalu Exit 08, polako ali sigurno puni velikim  imenima svjetske glazbene scene! Zasad su sigurni nastupi Bena Watta, Francoisa K-a, Svena Vätha, Ministryja, Gogola Bordela i Paula Wellera, a od danas su u Hrvatskoj ulaznice, paketi i mjesta u kampu službeno u prodaji.

Ulaznica za sva četiri dana stoji 474 kune, paket po cijeni od 620 kuna sadržava četverodnevnu ulaznicu, mjesto u kampu te prijevoz do Novog Sada i natrag, dok je mjesto u kampu jedino moguće kupiti uz prethodno kupljenu ulaznicu za festival. Kamp će ove godine biti otvoren punih 10 dana, a cijena je 146 kn.

Potrebni podaci za kupovinu paketa, ulaznice i kampa su ime i prezime, datum rođenja, mjesto boravka, spol, broj putovnice ili osobne karte, e-mail, broj telefona ili mobitela. Dobri i dragi organizatori će sve kupce naknadno kontaktirati vezano uz mjesto kretanja autobusa prema Novom sadu tako da se samo opustite i prepustite u njihove ruke. Ukoliko iz nekog razloga nećete moći ići na festival kupljene ulaznice i pakete nije moguće vratiti, ali zato se do prvog lipnja mogu zamijeniti odnosno prenijeti na treću osobu.

Prodajna mjesta

Exit 08 ove će se godine održati od 10. do 13. srpnja, a ulaznice su već u prodaji u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Rijeci i Splitu, te u zagrebačkom kinu Europa i osječkom  V.O.O.D.O.O. Undergroundu. Napominjemo, obzirom na velik interes iz mnogih europskih zemalja predviđene prodajne količine za Hrvatsku su ograničene.

L.V.

Pročitajte više