Uloge u ovim filmovima su im donijele uspjeh, ali glumci su zbog njih bili nesretni

Foto: Profimedia

NEKI holivudski glumci se za uloge pripremaju suviše ozbiljno pa se na kraju osjećaju iscrpljeno i nezadovoljno čitavim procesom snimanja filma. Čak su tvrdili da je snimanje isisalo radost iz njihovih života. Evo kojih je osam slavnih glumaca bilo nesretno na setu svojih filmova jer snimanje nije teklo onako kako su zamislili. 

Anya Taylor-Joy

"Osjećala sam se kao da sam sama na snimanju filma Furiosa: A Mad Max Saga. Ne želim ići preduboko u to, ali mislila sam da će biti lako. No, zapravo je sve bilo teško", rekla je ove godine za New York Times. 

Anya je dodala da je, budući da je priprema za ulogu zahtijevala puno vožnje motociklom i kaskaderskih treninga, morala prebroditi "emocionalnu prepreku" jer je doživjela sudar motociklom dok je živjela u Buenos Airesu. Također je rekla da su prošli mjeseci a da nije rekla riječ pred kamerom jer je snimala akcijsku sekvencu od 197 kadrova.

Charlize Theron 

Charlize Theron navodno je imala problem s kolegom Tomom Hardyjem s kojim je snimala film Mad Max: Fury Road. Prema snimatelju Marku Goellnichtu, glumci su se posvađali nakon što je Tom kasnio tri sata na set, dok ga je Charlize čekala u kostimu cijelo vrijeme.

"Tom je bio poprilično agresivan. Stvarno se osjećala ugroženo, a to je bila prekretnica jer je tada rekla: 'Želim nekoga kao zaštitu.' Tada je imala producenta koji je cijelo vrijeme bio s njom", rekao je Mark. 

Zoë Saldaña 

Zoë Saldaña nije se dobro provela na setu filma Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. "To nisu bili pravi ljudi za mene. Ne govorim o glumačkoj postavi. Glumačka ekipa je bila sjajna. Govorim o političkim stvarima koje su se događale", rekla je za Hollywood Reporter 2014. godine. 

Meryl Streep

Prema njezinoj kolegici iz filma Vrag nosi Pradu Emily Blunt, Meryl Streep je bila očajna kada je glumila Mirandu Priestly. "Rekla je da je primijenila drugi način glume za to ulogu, ali to ju je učinilo tako tužnom", rekla je Emily 2023. za Variety's Actors on Actors. 

Christopher Eccleston

"Raditi na filmu G.I. Joe: The Rise of Cobra bilo je užasno. Samo sam si želio prerezati grkljan svaki dan", rekao je glumac Christopher Eccleston za The Guardian. Pojasnio je da je imao veliku odgovornost na setu filma. 

Brie Larson

"Pred kraj snimanja bilo je toliko intenzivnih scena da je sve zajedno bilo jednostavno previše. Suze bi same od sebe krenule", rekla je glumica Brie Larson 2015. godine za ulogu Ma u filmu Room. Kako bi se pripremila za ulogu, Brie je provela šest mjeseci učeći o učincima seksualnog zlostavljanja, zatočeništva i zatvaranja u samicu. Također se klonila sunca.

 

Freddie Prinze Jr. 

Godine 2023. Freddie Prinze Jr. rekao je za TooFab da je imao problema na setu filma I Know What You Did Last Summer jer ga redatelj Jim Gillespie nije želio tamo. "Htio je drugačijeg glumca, stvarno dobrog glumca po imenu Jeremy Sisto, kojeg poznajem. Bio je vrlo izravan i rekao mi je: 'Ne želim te u ovom filmu.' Kad na prvom poslu čuješ te riječi, to te jednostavno uništi, čovječe", kazao je. 

Michelle Pfeiffer

U filmu Batman Returns Michelle Pfeiffer je bila toliko jadna u svom kostimu žene mačke da ga je spalila nakon što je snimanje završilo 2007. godine. "Toliko sam mrzila nositi to mačje odijelo. Bila sam sretna kad smo kostim spalili", rekla je Oklahomanu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.