Ultraši popizdili: "Ovo je sramota, satima smo čekali na hladnoći"

Foto: FAH

PREMA POSLJEDNJIM informacijama, od Ultre večeras ipak ništa. Partijaneri koji su satima na buri čekali informacije od organizatora nisu nimalo sretni ovim razvojem događaja.

Nakon vijesti da je Ultra odgođena do sutra, većina partijanera se razišla, dok ostali zbunjeno hodaju oko stadiona, javlja Indexova novinarka. Stotinjak partijanera ne želi napustiti prostor oko stadiona, a morala je intervenirati i policija kako ne bi srušili ogradu.

Partijanere najviše ljuti što su organizatori toliko čekali s puštanjem informacija u javnost pa su im na Facebooku odlučili reći što misle o tome.

"Kakva sramota. Nemate obraza ni reći ljudima da je otkazano", "Samo nam napokon dajte neku informaciju", "Hvala što ste nam javili! Kakvo sranje!", "Čekali smo satima na hladnoći da biste vi samo rekli ne", "Neću lagati, trenutno vas želim ubiti", "Nitko nam ništa govori, bilo bi vam bolje da kažete što nas čeka", "Prošlo je pet sati od posljednje informacije, budite profesionalni i recite nam što se događa", ljutito su poručili partijaneri organizatorima.

Bilo je i onih koji smatraju da nije ni bilo razloga za odgodu. "Tražim povrat novca. Ni ne pada kiša, a vi ste otkazali", napisao je jedan, a drugi dodao: "Ni nema kiše, vi gadovi". 

Nakon mnoštva negativnih komentara, sa službene Facebook stranice Ultre su uklonjene sve objave posjetitelja i onemogućeno je objavljivanje novih. Ljutiti Ultraši su se nakon toga počeli javljati u recenzijama, dodjeljujući loše ocjene eventu. 

"Ovo je definitivno kraj Ultre Europe. Ljudi vam ovo nikad neće zaboraviti. Odsad možete jedino očekivati pad u prodaji ulaznica jer je ovo nečuveno", poručio im je jedan razočarani posjetitelj. 

"Sve što tražimo od vas je da nas obavještavate o ovakvim stvarima na vrijeme", poručili su.

Pročitajte više