Umirovljeni svećenik oženio 55 godina mlađeg manekena, prepisao mu stan i završio kao beskućnik

Foto: Facebook/Youtube

UMIROVLJENI britanski vikar završio je kao beskućnik nakon što ga je napustio njegov suprug, rumunjski model, samo nekoliko dana nakon što mu je poklonio stan, piše The Sun.

Phillip Clemens (79) oženio je dvadesetčetverogodišnjeg rumunjskog modela Florina Marina kojeg je upoznao preko interneta i zbog njega se preselio u Rumunjsku.

Par se vjenčao u travnju ove godine, a za vrijeme njihovog kratkog braka prodao je svoju kuću u Kentu i kupio stan vrijedan sto tisuća eura u Bukureštu koji je odmah prepisao na Florinovo ime.

Nekoliko dana kasnije par se posvađao i prekinuo, a Phillip se u rujnu vratio u rodnu englesku gdje se za pomoć morao obratiti rodbini i prijateljima jer više nije imao ni kuću ni ušteđevinu.

Zbog svog mladog ljubavnika, vikar se suprotstavio pravilima engleske crkve koja svećenicima brani istospolne brakove.

U početku je njihov brak dobro funkcionirao, išli su u kino i u kupnju, te se dobro zabavljali, no uskoro su počele česte svađe.

"Bila je moja ideja da se odselimo u Rumunjsku, ali tamo sam bio jako usamljen budući da nisam znao jezik, niti imao prijatelje. Florin je često izlazio i kasno se vraćao doma, a mene nikad nije htio povesti u klubove govoreći mi da izlasci nisu za starije ljude", ispričao je vikar.

On i dalje smatra da se mladi Florin nije s njim vjenčao zbog novca.

"Nisam imao toliko novca, a stan sam prepisao na njega kako bi imao neku sigurnost kad ja umrem. Bio sam jako nesretan kad smo prekinuli, sve sam izgubio. Nisam više imao ni kuću i zaista sam se jadno osjećao", kaže on.

Iako se stariji vikar još nada da će sa svojim mlađahnim dečkom razriješiti sukobe i sanja o njihovoj zajedničkoj budućnosti, Florin je već pronašao novu ljubav, bogatog španjolskog biznismena imenom Jesus.  

Pročitajte više