Umirovljenica pozvala hitnu pa hvatala bolničara za prepone: "Koliki ti je?"

Foto: 123RF

UMIROVLJENICA Christine Roles (68) bit će upisana u registar seksualnih prijestupnika nakon što je pokušala za genitalije uhvatiti bolničara koji joj je došao pomoći.

Dok joj je mjerio tlak, Christine je bolničara uhvatila za koljeno, a potom desnom rukom krenula prema njegovom međunožju te ga pitala: "Koliki ti je?".

Bolničar, čije ime Manchester Evening News nije objavio, odgurnuo je njenu ruku, a ona ga je potom krenula milovati po prsima. Kad je shvatila da od svega neće biti ništa, damski mu je poručila da "odjebe".

Policija ju je uhitila u skloništu za beskućnike u Flixtonu, gdje ima zasebni smještaj. Incident se dogodio 24. travnja prošle godine.

Roles je na sudu negirala da je seksualno napala bolničara, no sud je nakon saslušanja žrtve i optužene žene zaključio da se napad dogodio. Unatoč činjenici da ima problema s pamćenjem i alkoholom. Roles će biti upisana u registar s pedofilima i silovateljima sve dok se ne provede psihijatrijsko vještačenje nad njom.

Na sudu se moglo čuti da redovito zove hitnu pomoć zbog lažnih problema. U trenu kad je napala bolničara već je imala zabranu nazivanja hitne pomoći, osim u slučaju stvarne hitne situacije.

"Morao sam je fizički maknuti sa sebe"

"Radio sam tog dana s kolegom, otišli smo do njenog doma i nije nam otvarala. Otišli smo do prozora i vidjeli je kako stoji usred sobe. Pustila nas je unutra. Rekla je da nas nije zvala i da ne zna zašto smo tamo riječima: 'Odjebite, što radite tu? Nisam vas zvala'. Bila je to normalna Christina, bio sam kod nje nekoliko puta. Nije izgledala toliko pijano da ne zna što se događa. Nekoliko puta je bila pijana kad bih došao, no to je uvijek demantirala", ispričao je bolničar.

Opisao je da su je odveli u dnevnu sobu i posjeli da je pregledaju, a priznao je da je sam stavio njen dlan, okrenut prema gore, na svoje koljeno.

"Ona je okrenula ruku i uhvatila me za koljeno, a ja sam joj rekao da je to neprilično", opisao je.

Dodao je da je maknuo njenu ruku, a ona ga je potom pokušala uloviti za prepone uz riječi: "Koliki ti je?".

"Morao sam je fizički maknuti sa sebe", opisao je.

Na to je kolegi rekao da odlaze, a ona im je poručila da odjebu, pokušavši bolničara dirati po prsima.

Christine je policiji rekla da je hitnu pozvala jer je pala, a da je bolničara uhvatila za koljeno kako ne bi pala.

"Nisam pokušavala zgrabiti njegove prepone niti ponašati se neprilično", rekla je.

Na sudu će se opet naći sljedećeg mjeseca kad se obavi vještačenje.

Pročitajte više