Umrla predivna cura koja je nastupom u američkom Supertalentu oduševila svijet

Foto: Press

NASTUP Jane 'Nightbirde' Marczewski u showu America's Got Talent obišao je svijet u lipnju prošle godine. Pjevačica se potom povukla iz showa zbog borbe s rakom, a svega šest mjeseci kasnije stigla je tužna vijest - bitku je izgubila.

Kako pišu strani mediji, 31-godišnja Jane je preminula ovog vikenda, nakon što se rak proširio na njena pluća, kralježnicu i jetru. Iako je čitavo ovo vrijeme bila na liječenju, bolest je bila jača, javlja TMZ.

Marczewski je optimističnom pjesmom It's Okay koju je sama napisala oduševila žiri, a Simon Cowell dao joj je zlatni gumb.

"Bila je tako sjajno inspirativno svjetlo u našim životima. Moramo nastaviti sa životima i učiti iz njenih riječi i stihova. Osjećam se užasno zbog njene smrti, no sretan sam što sam je upoznao i čuo", oprostio se od nje drugi sudac u showu Howie Mandel.

"Volimo te. Počivaj u miru", napisala je Heidi Klum.

"Tužni smo zbog odlaska naše Nightbirde. Naša sućut njenoj obitelji i prijateljima u ovom teškom trenutku. Volimo te", poručio je voditelj showa Terry Crews.

Marczewski je 2017. godine dijagnosticiran rak dojke. Iako je nakon liječenja ušla u remisiju, pojavile su se metastaze. Prije tri godine liječnici su joj davali dva posto šanse da će preživjeti, tvrdeći da ima još šest mjeseci života.

U kolovozu, nakon napuštanja showa, dala je intervju u kojem je rekla da je njena jetra "više rak nego jetra" te da je iza nje "težak, težak mjesec".

Pročitajte više