Umro bivši zaručnik kćeri Whitney Houston koji je bio optužen za njenu smrt

Foto: Instagram

NICK GORDON, bivši zaručnik Bobbi Kristine Brown, preminule kćeri Witney Houston, pronađen je mrtav, a sumnja se da se predozirao, piše Daily Mail. 

30-godišnji Gordon navodno je imao nekoliko srčanih udara nakon kojih je hitno prevezen u bolnicu na Floridi, a preminuo je na Novu godinu. Gordon je, inače, imao dugu povijest uzimanja droge. 

"Brate, toliko te volim. Nadam se da si čuo što sam ti govorio dok sam sjedio uz tvoj krevet. Osjećam da si sa mnom, volim te, pazi na mene i svoje nećake", napisao je na Facebooku njegov brat. 

Gordon se, inače, prije nekoliko godina našao pod povećalom javnosti kad je bio optužen da je ubio svoju tadašnju zaručnicu Bobbi Kristinu Brown, kćer slavne Whitney Houston. Tvrdilo se da joj je ubrizgao "toksičnu kombinaciju lijekova u tijelo", a zatim je u nesvjesnom stanju položio u kadu punu vode. Kao posljedica toga, Bobbi je šest mjeseci bila u komi prije nego što je preminula. 

Nick je optužbe poricao te je tvrdio da je Kristina bila ljubav njegova života. 

"Nickov život bio je prilično buran od siječnja 2015. kada je izgubio ljubav svojeg života. Nick je šest mjeseci bio uz Kristinu dok je ona bila u komi, a javno je ponižavan godinu dana. Kroz cijelo to vrijeme pokušavali su Nicka optužiti za ubojstvo iako on ima jasne dokaze da je potpuno nevin u smrti Bobbi Kristine. Njezina smrt bila je strašna tragedija. Istina je da je Nick pokušao spasiti njezin život. Istina je da je Nick surađivao s policijom od dana kad se dogodila nesreća. Istina je da nitko nije volio više Bobbi Kristinu od samog Nicka", poručio je njegov odvjetnik Joe S. Hebachy tom prilikom. 

Nikad nije bio osuđen za ubojstvo, ali je proglašen odgovornim za njenu smrt. Sudac je smatrao da joj je mogao pomoći, ali da to nije učinio. Nije dobio zatvorsku kaznu, ali je morao platiti odštetu od 36 milijuna dolara, piše Daily Mail. 

Zasad nije poznat službeni uzrok njegove smrti, no sumnja se da je riječ o predoziranju. 

"Vjeruje se da se drogirao s prijateljima i pao u nesvijest. Oni su ga odvezli u bolnicu i ostavili ga tamo. Što god da mislili o njegovom načinu života, užasno je što su ga njegovi takozvani prijatelji samo ostavili i otišli", navodi anonimni izvor za Daily Mail. 

Gordon je navodno živio s prijateljima nakon što se razišao s djevojkom Laurom Leal koja ga je u nekoliko navrata optužila za nasilje, no iako je više puta bio uhićen, optužbe je svaki put povukla. 

"Laura je slomljena. U posljednje su se vrijeme manje viđali jer im je trebalo malo prostora, ali bilo joj je jako stalo do njega i bila je u šoku kad je saznala za njegovu smrt", navodi izvor. 

Pročitajte više