Umro poznati američki glumac (37). Propucan je na cesti

Foto: Press

Glumac Johnny Wactor, mnogima poznat po ulozi Branda Corbina u američkoj seriji General Hospital, preminuo je u 38. godini nakon što je u subotu oko tri ujutro propucan tijekom pokušaja krađe u centru Los Angelesa, prenosi Variety. Vijest je potvrdio njegov agent David Shaul.

"Johnny Wactor bio je spektakularno ljudsko biće. Ne samo talentirani glumac predan svojoj profesiji, već je bio pravi moralni uzor svima koji su ga poznavali. Zalagao se za naporan rad, upornost i bio je stava da se nikada ne treba odustati. U usponima i padovima svoje izazovne profesije uvijek je hodao uzdignute glave i nastavio je težiti tome da bude najbolji što može biti.

Naše vrijeme s Johnnyjem bila je privilegija koju bismo poželjeli svima. Doslovno bi ti skinuo odjeću sa sebe i dao ti, da ti treba. Nakon više od desetljeća zajedničkog vremena, zauvijek će ostaviti prazninu u našim srcima", stoji u službenoj izjavi.

Policijsko izvješće pokazalo je da je Wactora upucao jedan od tri osumnjičenika koji su mu pokušali ukrasti katalizator iz njegova automobila, a glumčevu smrt proglasili su u lokalnoj bolnici. 

Wactor je, osim u seriji General Hospital, glumio u serijama Westworld, The OA, Hollywood Girl, Animal Kingdom, Criminal Minds, NCIS i drugima.

Pročitajte više