Uništila proste ukrase ispred susjedove kuće: "Ne želim da mi sin to gleda"

Screenshot: Twitter

NAKON što je njezin susjed Wayne Gangi uredio dvorište uoči Uskrsa, Desiree Shepstone nije mogla doći sebi zbog "ukrasa" koje je postavio. Naime, zubar pored kojeg živi postavio je nekoliko izložbenih lutaka odjevenih u Playboyeve zečice koje okružuju košare i uskršnja jaja. To se Desiree nikako nije svidjelo pa ih je sama potrgala i uništila cijelu dekoraciju.

Kako prenosi Mirror, Shepstone ima 16-godišnjeg sina pa nije htjela da on gleda te lutke.

Također, pišu kako je Gangi popularan po svojim osebujnim dekoracijama povodom blagdana, osobito u vrijeme Noći vještica. Ipak, susjedi i mještani ovoga puta složili su se kako je pretjerao s odvratnim ukrasima, ali su se složili kako on u svom dvorištu može držati što god hoće.

"Stavili smo lutke na travnjak i, nažalost, sve se preokrenulo jer su ljudi zaključili da napadam proslavu Uskrsa", rekao je zbunjeni zubar koji zapravo nije obilježavao Uskrs, već je htio odati počast preminulom osnivaču Playboya, Hughu Hefneru, kojemu bi uskoro bio 93. rođendan

Počiniteljici će se suditi zbog kaznenog prekršaja, a njezin susjed je istaknuo kako ju svakako očekuje tamo, piše USA Today.

Pročitajte više