Upalila toster i doživjela traumu: "Još je bila živa, neću zaboraviti taj zvuk"

Foto: Instagram/Twitter

ŽENA iz australskog Brisbanea ostala je traumatizirana nakon što je u tosteru slučajno ispekla živu zmiju. 

Salleena Davis odlučila je ispeći pecivo u tosteru, ali je ubrzo shvatila da s njenim doručkom nešto nije u redu. Kako piše Daily Mail, iz tostera je čula neobično cvrčanje, a kad je vidjela što je unutra šokirala se. 

"Stavila sam peciva u toster i počela ih peći, a desetak sekundi kasnije čula sam neobično glasno cvrčanje. Zavirila sam unutra i vidjela da se nešto miče. Kad sam bolje pogledala, vidjela sam da je to zmija i da je još živa. Počeka sam vrištati jer se jako bojim zmija", ispričala je Salleena. 

Odmah je nazvala svog partera, ali dok je on stigao zmija je već bila mrtva. 

"Kad je stigao toster se već sam ugasio. Posvuda je bilo dima. Zaključili smo da se jadno stvorenje vjerojatno spržilo. Bilo mi je jako žao, ali istovremeno sam bila zgrožena. Iznijeli smo toster kako bi je izvadili, ali više se nije micala. Ja sam morala na posao, no partner mi je rekao da se kasnije malo pomaknula, pa ju je odnio u grmlje. Sumnjam da je preživjela. Odvratno se osjećam, nikad neću zaboraviti taj zvuk. Od tada nisam koristila toster i ne znam hoću li ga ikad biti spremna ponovo koristiti. Bila je to velika trauma", kaže. 

Pročitajte više