Uplašena Severina: U nedjeljnoj šetnjici njezin Slavko uspio ozlijediti nogu

ZA SEVERINU i njezinog dečka Slavka Šainovića ovaj vikend trebao je biti tek običan dan za odmor i uživanje, no na njihovu nesreću to se nije dogodilo. Kada se Sevka, zajedno s Slavkom, u dugačkoj haljini i visokim potpeticama šetuckala uvalom Ovčice kraj splitskih Firula nije ni slutila da će joj večer završiti na hitnoj pomoći.

Slavko i Severina su se i upoznali kada je on imao "treću" nogu

Naime, riječki "kralj teretana" skačući s jednog kamena na drugi ozlijedio je nogu s koje je nedavno i skinuo gips. Šainović se nakon uganuća počeo izvijati od jakih bolova. Panična Severina istog trena je nazvala Hitnu pomoć i Slavka odmah polegla na pod. Nekoliko minuta nakon Sevkinog poziva stigla je i prva pomoć te Slavka na nosilima prevezla u splitsku bolnicu. Za to vrijeme Severina nije ispuštala mobitel iz svojih ruku vjerojatno odgađajući svoje gaže kako bi osobno njegovala svog dečka.

Zanimljivo je napomenuti da su se Severina i Slavko i upoznali u vrijeme kada je on hodao uz pomoć štaka,a sudeći prema najnovijem incidentu njihova veza biti će ponovo "hendikepirana" zbog ortopedskog pomagala, ili možda Slavke nespretnosti.

S.C.
Foto: CSN, Index

Pročitajte više