Upoznajte poduzetnika koji se fotka gol na javnim mjestima da bi poslao važnu poruku

Foto: Instagram

THE NAKED PROFESSOR Instagram je profil koji je privukao mnoštvo pažnje jer jedan Britanac na njemu objavljuje - svoje gole fotke.

36-godišnji Ben, poduzetnik iz Londona, fotka se potpuno gol na nekima od najpopularnijih i najužurbanijih mjesta svijeta, a sve to radi kako bi potaknuo ljude da se oslobode i prihvate svoju seksualnost.

"Zadnje tri godine radio sam na tehnološkom start-upu koji nije prošao kako sam se ja nadao", objasnio je Ben za The Independent kako je sve krenulo. "Nije funkcioniralo kako treba, osjećao sam se kao da je veliki dio mog života u tuđim rukama i počeo sam osjećati tjeskobu", kaže.

Odlučio je raditi na sebi. Cimer mu je redovito posjećivao hipnoterapeutkinju, a kako su se sastanci ponekad odvijali i u njihovom stanu, Ben je uspio malo proćaskati s terapeutkinjom te dobio ideju. 

"Otvorio sam joj se i otkrio s čime sam u životu najmanje zadovoljan. Nedostajalo mi je ispunjenja u seksualnom smislu. Mislio sam da je problem fizičke prirode, no onda sam shvatio da potiskujem svoje emocije. Shvatio sam da postoji mnogo prostora za napredak te sam počeo raditi na tome", kaže Ben koji danas ima licencu life coacha.

Počeo je svoje misli i savjete dijeliti s drugima, no znao je da mora pronaći nešto što će ga istaknuti od svih drugih. Sjetio se kako je prije četiri godine objavio golu fotku s prijateljima tijekom odmora u Kaliforniji i kako su reakcije bile odlične. 

"Svi su uočili tu fotku. A ona je bila sve ono o čemu sam ja govorio ljudima. Predstavljala je slobodu, kreativnost, ali i ranjivost", kaže Ben kojeg danas na Instagramu prati više od 17 tisuća ljudi.

"Želim da moji pratitelji skinu svoje maske, oslobode se i pokažu što zaista jesu", kaže.

Pročitajte više