Arkanova kći i manekenke... Ovo su srpske WAGsice

Foto: Instagram

SRBIJA je danas u ključnoj utakmici protiv Švicarske izgubila 2:3 i ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Tijekom utakmica u skupini srpski nogometaši su imali jaku podršku s tribina, a među navijačima su se istaknule njihove supruge i djevojke, od kojih su neke već danima u Kataru i bodre Orlove. U nastavku upoznajte srpske WAGsice.

Sofija Milošević

Partnerica nogometaša Fiorentine Luke Jovića svjetski je poznata manekenka Sofija Milošević, kojoj mediji pripisuju titulu najljepše Srpkinje. Par je zajedno do 2019. godine, a imaju i dva sina: Teodora i Alekseja. Jović ima još jednog sina iz veze s Anđelom Manitašević.

Sofija, koja se osim manekenstvom bavi i vođenjem vlastitog modnog brenda Sofi Milo, nedavno je medijima otkrila kako su vjenčanje dugo odgađali, ali da iduće godine planiraju izreći sudbonosno "da". "Jedino što znamo jeste da nećemo imati pompozno slavlje, već ćemo proslaviti u relativno malom krugu ljudi", izjavila je ranije za srpske medije.

Sofija je trenutno u Kataru gdje svakodnevno snima atmosferu s utakmica i bodri svog dragog. Na fotografijama se može vidjeti kako uživa u društvu prijateljica i ponosno ističe srpsku zastavu gdje god stigne.

Anastasija Ražnatović

Kći Svetlane Cece Ražnatović i srpska pop pjevačica Anastasija, stigla je u Dohu kako bi podržala svog novog dečka, srpskog reprezentativca Nemanju Gudelja tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. Kako pišu srpski mediji, ona će u Kataru provesti nekoliko dana.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u vezi su već nekoliko mjeseci, a pjevačica često boravi u Sevilli, gdje njezin dragi igra za istoimeni klub.

Ana Rajković

Supruga golmana srpske reprezentacije Predraga Rajkovića bivša je manekenka Ana Rajković. I ona je stigla u Katar kako bi podržala svog dragog i srpske Orlove u utakmici protiv Švicarske. 

Ana je bila poznata i prije nego što je stupila u vezu sa srpskim nogometašem, tada kao Ana Cakić. Jedna je od bivših ljubavi Veljka Ražnatovića, brata pjevačice Anastasije Ražnatović, a njihova je veza bila itekako popraćena u srpskim medijima. Prije njega, Ana je ljubila nogometaša Crvene Zvezde, Srđana Mijailovića.

Kristina Mitrović

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina čekaju treće dijete. Poslije kćeri Nađe i sina Luke u njihov dom stiže još jedna beba, a spol još nisu otkrili. Par se vjenčao prošle godine. Zanimljivo je to da je Kristina kći poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića.

Natalija Ilić

Sergej Milinković Savić i njegova zaručnica Natalija Ilić nedavno su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Irina. Zvijezda Lazija i njegova buduća supruga za srpske su medije otkrili kako planiraju veliko vjenčanje ovog ljeta.

Isidora Kadijević

Nemanja Radonjić, vezni igrač Torina, u vezi je s atraktivnom manekenkom Isidorom Kadijević. Par ne dijeli mnogo zajedničkih fotografija, niti detalje svog odnosa iznose javno. O njihovoj su vezi srpski mediji počeli pisati prije godinu dana. Isidora se inače bavi modelingom i zovu je "srpska Kendall Jenner".

Dragana Tadić

Jedna od srpskih WAGsica koje vode miran i povučen život bez skandala je Dragana Tadić, supruga nogometaša Dušana Tadića. Oni su braku od 2013., a lijepa Dragana često bodri svog izabranika s tribina. Pa ima dvoje djece: kćer Taru i sina Petra.

Mia Zeremski

Odbojkašica Mia Zeremski osvojila je srce Marka Grujića još 2017. godine, a sada ga prati u karijeri. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja i nakon nekoliko mjeseci poznanstva su započeli vezu. Prošle godine su se i zaručili.

Pročitajte više