Upoznajte talijanske WAGsice, jedna od njih je bivša reality natjecateljica

Foto: Instagram

Uoči današnje utakmice Vatrenih protiv Italije, predstavljamo vam najpoznatije talijanske WAGsice (supruge i djevojke nogometaša).

Chiara Nasti

Žena Mattije Zaccagnija, 26-godišnja Napuljka Chiara Nasti, poznata je modna blogerica i influencerica. Svoje prve korake u svijetu bloga i mode započela je već s 15 godina kada je otvorila svoju prvu web-stranicu. U svojim blogovima govorila je o svojem svakodnevnom životu i nudila savjete o modi i ljepoti.

Chiara je 2018. godine sudjelovala u poznatom talijanskom reality programu pod nazivom Otok slavnih. Njezin boravak ondje nije dugo trajao, ali joj je omogućio da još više proširi svoju publiku i poveća broj pratitelja na Instagramu. 

Slavni nogometaš Neymar izgubio je glavu za njom i udvarao joj se na društvenim mrežama, no modna influencerica demantirala je glasine da su bili u emotivnoj vezi. 

U lipnju 2021. ulazi u vezu s Mattijom Zaccagnijem, veznjakom i napadačem Lazija i talijanske reprezentacije. Godinu dana poslije postaju roditelji dječaka. 

Lucia Bramani

Ova talijanska 24-godišnja manekenka djevojka je napadača Juventusa Federica Chiese. 

Često je među nogometnim fanovima nazivana najljepšom ženom svijeta. Ima više od 200.000 pratitelja na Instagramu, gdje s obožavateljima djeli svoj glamurozni život. Također, ima diplomu iz psihologije. Često govori u javnosti kako bez obzira na to što je u vezi s nogometašem, nikad nije bila veliki fan nogometa. 

Alessia Elefante 

Alessia Elefante, rođena 1999. u Italiji, u vezi je s vratarom Gianluigijem Donnarummom već više od pet godina. Svoju vezu trude se što više skriti od očiju javnosti. Među svim talijanskim WAGsicama ona je jedna od manje poznatih osoba. 

Bavi se dizajnom interijera, a u opisu Instagrama piše joj da je mama Cocoa, malog psića čije slike često dijeli. Alessia i poznati nogometaš trenutačno čekaju svoje prvo dijete. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.