"Upoznala sam srodnu dušu, udala se i ostala trudna... sve u 9 dana"

Foto: Instagram

PRIJE šest mjeseci, glumica Rosie Mac bila je sama, djevica koja se držala svog plana da bude u celibatu sve dok se ne uda.

To se iznenada promijenilo kad je upoznala svoju srodnu dušu, udala se za njega i ostala trudna, a sve to dogodilo se u samo devet dana, piše The Sun.

"Znam da je bilo ludo. Nikad nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, mislila sam da ću morati pristati na kompromis. Tad upoznate nekoga i jednostavno znate."

Rosie (21) proslavila se kad je postala dvojnica Khaleesi u Igri prijestolja, u kojoj je mijenjala Emiliju Clarke kao Daenerys. Nakon toga dobila je glavnu ulogu u Maloj sireni 2016. godine, a osim toga, pjeva i piše pjesme.

"Romskog sam podrijetla. Moja mama i baka bile su u celibatu prije braka, no ja to nisam napravila zbog njih. Kad sam imala 14 godina, čitala sam članke o Adriani Limi i mislila sam da je sjajno to da se želi čuvati za supruga pa sam odlučila i ja", rekla je.

U travnju Rosie je putovala u Los Angeles kako bi snimala pjesme za Island Records. S kolegom pjevačem Joshom Breaksom (24) i prije je bila u kontaktu preko Facebooka, a kad su saznali da će oboje u to vrijeme biti u Kaliforniji, odlučili su se sastati.

"Imali smo nekoliko zajedničkih prijatelja pa smo se odlučili naći na Hollywood Bowlu. Odmah je bilo kad da smo se znali godinama. Mogla sam vidjeti da je moralan i da ima dobre obiteljske vrijednosti. Moj instinkt govorio mi je da bi on bio dobar muž."

Njihova povezanost bila je toliko jaka da su počeli razgovarati o braku već tri dana poslije. Rosie, koja je odrastala u Cornwallu i u Španjolskoj rekla je: "Bili smo u Santa Monici na plaži treći dan. Bila je to najromantičnija scena. Josh je rekao da je znao da ću mu ja biti žena. Tad smo počeli govoriti da bismo se trebali jednostavno vjenčati".

Šest dana kasnije, 14. travnja, Rosie i Josh otišli su u matični ured i vjenčao ih je meksički pastor. "Nije bilo prstenja ni zavjeta. Bili smo potpuno nepripremljeni."

Nakon ceremonije, Rosie je nazvala roditelje Bev i Keitha, koji žive u španjolskoj Marbelli. "Hej mama, udana sam", rekla je Rosie mami. "Poklopit ću na sekundi i nazvati te kasnije. Vrišta je 'jebeno ovo', 'jebeno ono' u početku no brzo je bilo sve u redu."

Prvu bračnu noć proveli su u smještaju koji su unajmili preko Airbnba. "Naručili smo Domino's pizzu i gledali film Insidious", prisjetila se Rosie.

Što se tiče svog celibata, rekla joj je kako joj je drago da je čekala. "Znam da zvuči jeftino, no drago mi je da sam čekala."

Prije udaje, već je bila zaručena za prijašnjeg dečka no to je propalo. Priznala je i kako je na momente bilo jako teško čekati - osjećala je pritisak na seks, posebno kako bi napredovala u karijeri.

"Puno toga se događa gdje menadžeri pokušavaju iskoristiti djevojke, posebno u glumi. Nikad nisam partijala ni pila, iako su me pokušavali natjerati na to, da budem biseksualna, da pušim travu..."

Nakon što se vratila u Španjolsku, stigla je bomba. "Bila sam sa sestrom Chelsey i osjetila mučninu. Pitala me jesam li trudna i rekla sam joj: 'Šuti. Ne budi glupa'".

"Napravila sam pet testova, nisam mogla vjerovati da je istina i briznula sam u plač".

Zapravo, Rose je već rekla mužu da ne planira imati djecu. Rekli su joj kako pati od endometrioza, kronične ginekološke bolesti kod koje se stanice sluznice maternice nalaze izvan maternice te uzrokuju bol, stvaranje ožiljaka i priraslica.

"Nisam uopće majčinski tip. Bila sam sretna s tim da budem samo teta. Bilo je doslovno prvi put ikad...znate...i sad ću imati bebu. Definitivno nije bilo planirano, ali bilo je suđeno."

Par je sina, koji bi trebao biti rođen u siječnju, odlučio nazvati Zion.

Josh živi na relaciji London-Škotska-Amerika-Španjolska dok za Rosie trenutno brine obitelj u Marbelli. Unatoč rasporedima, nalaze načine da provedu kvalitetno zajedničko vrijeme.

Pročitajte više