Uselili se u novu kuću pa otkrili groznu tajnu: "Bojimo se da će se vratiti"

Ilustracija: 123RF

NESVAKIDAŠNJA i zastrašujuća situacija dogodila se stanarima jedne kuće u Velikoj Britaniji. Naime, oni tvrde da agent za nekretnine živi u kući koju im je iznajmio.

Priču su podijelili na Redditovom forumu Ask UK gdje su potražili savjet kako se nositi s bizarnom situacijom.

Stanar koji je odlučio ostati anoniman opisao je kako se sve dogodilo. Agent je najavio da želi pregledati kuću u koju su se nedavno uselili kako bi se uvjerio da je sve u redu. Stanari su ga ostavili da radi svoj posao, pretpostavljajući da će kasnije napustiti kuću. Međutim, nakon nekoliko sati vidjeli su da je ostalo upaljeno svjetlo u jednoj sobi od koje oni nemaju ključ te su poslali poruku agentu da se vrati i ugasi svjetlo. 

Međutim, tu stvari postaju čudne. Agent im je napisao da je on još uvijek u kući. 

"Suočili smo se s njim i on je počeo lagati kako ima pravo tu živjeti jer je platio depozit. Kontaktirali smo vlasnike kuće i oni su nam rekli da to nije istina", napisao je izbezumljeni stanar na Redditu.

Kažu kako je agent naposljetku otišao i predao ključeve vlasnicima, ali misle da se može vratiti i da ima kopiju ključa.

"Donio sam ljestve i pogledao kroz prozor, sve su mu stvari još uvijek tu; ustajali kroasan, odjeća, alkohol, proizvodi za njegu i nešto što uznemirujuće izgleda poput mesa", napisao je.

Završili su objavu dodavši da su pozvali policiju, ali da slučaj izgleda puno teži nego što se na početku činilo. Zatražili su savjet korisnika Reddita, ali ono što je većina poručila je da prodaju scenarij ovog događaja po kojem bi se snimio odličan horor film.

 

 

Pročitajte više