Uskoro počinje dvanaesti po redu Dreft Fashion Week Zagreb

DVANAESTI put po redu Zagreb postaje centar internacionalne modne scene. Dreft Fashion Week Zagreb, i ovog će se puta revijalnim dijelom održati u Balonu Boćarskog doma od 04. do 06. lipnja 2009. godine.

Od prvog Fashion Weeka Zagreb koji se održao u ožujku 2003. godine do danas, on je postao sinonim za nešto novo i drugačije. Fashion Week Zagreb provodi svjetske modne standarde prikazivanja kolekcije unaprijed, predstavlja inovativne, kreativne, a uz to i školovane hrvatske dizajnere i dovodi brojne internacionalne dizajnere u Zagreb.

Ovogodišnji Dreft Fashion Week Zagreb otvara ekstravagantna Agatha Ruiz de la Prada

 
Na taj način pozicionira Zagreb kao svjetsku modnu metropolu, brandiraju njegovo ime i lansiraju Fashion Week Zagreb na ljestvicu najvažnijih modnih tjedana u svijetu. Također, organizatori imaju čast najaviti da nakon Milana, Puerta Rica, Miamia, Kuala Lumpura i Varšave, ovogodišnji Dreft Fashion Week Zagreb otvara uvijek orginalna, zanimljiva i pomalo ekstravagantna Agatha Ruiz de la Prada.

Fashion Week Zagreb vas također poziva na veliki otvoreni casting Dreft Fashion Weeka Zagreb na kojem će biti najpoznatije manekenke iz mnogobrojnih hrvatskih agencija. Casting će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2009. u 17 sati u službenom hotelu Dreft Fashion Weeka Zagreb, "Hotelu Antunović", dvorana Tomislav.

D.D.

Pročitajte više