"Ušla sam u spavaću sobu svog dečka, a u krevetu je ležala njegova sestra..."

Screenshot/Ilustracija: YouTube

AUSTRALKA Jacinta Coelho za Daily Mail je ispričala kako je morala prekinuti vezu s dečkom zbog njegovog bolesnog odnosa s vlastitom sestrom. 

30-godišnja novinarka iz Sydneyja muškarca kojeg je za potrebe članka nazvala Jack upoznala je u jednom baru te su se znali nekoliko godina prije nego što su prohodali. Mjesec dana nakon što su započeli vezu ona je upoznala njegovu obitelj. Iako joj je bilo čudno što je ranije često spominjao svoju sestru kroz razgovor i komplimentirao njezin izgled, kosu ili odjeću, nije mogla ni zamisliti kako njihov odnos zaista izgleda.

"Stvari su postale čudne, kad bismo izlazili, ona bi s nama bila valjda devet puta od deset. Činilo se kao da nema svojih prijatelja", ispričala je Jacinta. 

"Nas dvoje bismo jedva uspjeli biti sami nekoliko sati jer bi ona uvijek nekako pronašla način da nam se uvali. Ako bi postojala bilo kakva izlika da dođe, ona bi došla", kaže. "Osjećala sam se kao da se moram natjecati s nekim s kim se zaista ne bih trebala natjecati", prisjetila se.

Iako se osjećala čudno, na početku nije ništa spominjala svom dečku. No onda su stvari postajale sve čudnije i čudnije. Jacinta i Jack bi ležali zagrljeni na kauču, a ona bi primijetila da je njegova sestra mrko gleda iz daljine.

Jednom joj je rekla da nije u vezi "jer ne postoji nitko bolji za nju od njenog brata". Jacinta se prisjeća da bi Jack čak stavio i ruke oko struka svoje sestre dok bi ona rezala povrće ili radila nešto slično u kuhinji. 

No pravi šok je tek uslijedio.

Jacinta je trebala prespavati kod Jacka pa je u jednom trenutku ušla u njegovu spavaću sobu kako bi namjestila posteljinu i ostavila stvari. "Ušla sam u njegovu sobu, a sestra mu je spavala u krevetu. To je bila kap koja je prelila čašu. Pitala sam ga zašto je ona tamo, a on mi je odgovorio da ona nekad dođe u njegovu sobu, ako je nešto preplaši tijekom noći u njenoj sobi", priča Jacinta.

"Ona je imala 21 godinu, nije da je riječ o dvogodišnjoj curici", kaže Jacinta i dodaje da se Jack postavio jako zaštitnički prema sestri kad ga je ona suočila s tim pitanjima. Prekinuli su nakon sljedećeg spoja. 

Pročitajte više