Uspješna Snježana Mehun: Posh otvaram i u Londonu!

PODUZETNICA Snježana Mehun prije nekoliko dana otvorila je, sa svojim dugogodišnjim dečkom Mihaelom Galekovićem, noćni klub Posh. Uspješna Snježana otkrila nam je svoje zadovoljstvo otvorenjem. "Otvorenjem sam prezadovoljna i presretna, sve je prošlo kako treba", kaže i dodaje da je otvorenje Posha u Londonu sigurno.

"Otvaram ga i u Londonu"

"Otvaram ga i u Londonu. Sve je išlo preko mog arhitekta, koji ima puno kvalitetnih poznanstava tamo te zna za dobar prostor." Cijene u svom klubu simpatična Snježana smatra pristupačnima te misli da je uspjeh kluba neupitan, što je najavilo i samo otvorenje. Tamo se pojavila cijela svita poznatih, od kojih je neke i angažirala na svom otvorenju.

Tako su uloge zabavljačica preuzele manekenke: Aleksandra Grdić, Stefani Hohnjec, Sonja Kovač te Lorena Čavar, a djevojke su, odjevene poput Marie Antoinette cijelu večer šetale barom, pozirale i zabavljale posjetitelje. Osim toga, angažirala je i svoju prijateljicu Nives Celzijus, koja je imala mali performance u stilu Dite Von Teese te je zaplesala u čaši šampanjca. Ideje su se pokazale kao pun pogodak.

Privatni i poslovni uspjesi

S obzirom na predivan ambijent i njezin smisao za biznis, u uspjeh ne sumnjamo. Osim poslovnog, sretna je i na privatnom planu. Već dugo je u vezi s osam godina mlađim Mihaelom, a godine, smatra, nisu bitne kad je ljubav u pitanju. Čini se da joj uspjesi gode, jer svi komentiraju kako poduzetnica izgleda sve bolje.

Pročitajte više