Uštedi.hr omogućio popust od 50 posto: Prva 3D HD kamera na hrvatskom tržištu!

STRANICA za online akcijsku prodaju proizvoda, ustedi.hr, danas na popustu od čak 50 posto nudi 3D kameru renomiranog njemačkog proizvođača, Aiptek3D i2. Ovakva 3D HD kamera novost je na našem tržištu, a po prvi puta je predstavljena na sajmu IFA u Berlinu 2010. godine, gdje je bila vrlo zapažena s obzirom da se radi o prvoj 3D kameri koja se pojavila na tržištu po pristupačnoj cijeni.

Kamera omogućuje snimanje video sadržaja u 3D ili 2D formatu, kao i fotoaparat fotografiranje u 3D ili 2D formatu. Putem ugrađenog 2.4 inčnog 3D LCD ekrana snima se i pregledava sadržaj, za što nisu potrebne 3D naočale. Priložen je i softver pomoću kojega se videozapisi mogu izravno uploadati na YouTube. Ono što ovu kameru čini još posebnijom jest mogućnost gledanja 3D sadržaja na 3D TV uređajima kao i na običnim TV uređajima. HDMI izlaz omogućuje izravno spajanje na LCD TV uređaje, a slide-out USB izlaz za direktno spajanje na PC i punjenje baterije. Kamera ima i ugrađen stereo mikrofon i zvučnik i punjivu Li-Ion bateriju. Pakiranje sadrži Aiptek3D i2 kameru, bateriju, softver za konverziju 3D sadržaja, HDMI kabel, USB produžni kabel, torbicu, vezicu, 3D naočale za gledanje snimljenog sadržaja na TV uređajima i upute za uporabu.

Aiptek3D i2 HD kamera se u standardnoj prodaji može pronaći u Tehnocentar poslovnicama u Zagrebu, a nudi se i mogućnost dostave proizvoda diljem Hrvatske. Ipak, onih najsretnijih i najbržih 50 kupaca na ustedi.hr moći će si ovaj proizvod priuštiti po 50 posto nižoj cijeni. 

Pročitajte više