Utakmicu će danas pratiti i zgodna Eva zbog koje Albanci ne propuštaju Ligu prvaka

Foto: Instagram

Utakmicu Hrvatske i Albanije na Euru u Hamburgu pratit će i albanska sportska voditeljica Eva Murati koja već osam godina u svojoj zemlji vodi emisiju specijaliziranu za nogometnu Ligu prvaka.

Atraktivna 29-godišnja Murati karijeru je u tinejdžerskim danima započela kao model i glumica, a s vremenom se profilirala u televizijsku voditeljicu koja danas ima gotovo milijun pratitelja na Instagramu. Glumila je i u nekoliko serija i filmova, a osim toga ističe se i kao borkinja za ženska prava u Albaniji.

"Ako se albanskoj reprezentaciji ukaže prilika, iskoristit će je"

Murati je na društvenim mrežama objavama već dala naslutiti da će pratiti utakmicu, a podijelila je i snimke na kojima se vidi kako se albanski i hrvatski navijači druže u Njemačkoj. Mi smo nedavno imali veliki intervju s njom, tijekom Sunset Sports Media Festivala u Zadru.

"Bila sam u Hrvatskoj u djetinjstvu s obitelji na odmoru. Godinama smo automobilom putovali po vašoj obali i uživali. Bili smo u Dubrovniku i Splitu te na Hvaru, koji obožavam. Baš smo bili pravi turisti, ha, ha. Ove godine sam prvi put bila u Zadru i moram priznati da me sve oduševilo. Ljudi su divni, hrana je fenomenalna, vrijeme, more, ma sve", rekla nam je tad i otkrila da ju je šokirala - visina Hrvata.

"Ha, nismo mogli izvući težu skupinu... Svi je zovu skupinom smrti, ali ja bih je, s obzirom na to da sam jako pozitivna osoba, nazvala skupinom koja ti daje priliku. Ako se ovoj albanskoj reprezentaciji ukaže prilika, budite sigurni da će je iskoristiti. Mi smo autsajder, nitko ništa od nas ne očekuje, ali nemojte misliti da će vam biti lako s nama, ha, ha", prognozirala je tad.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.