Daria Lorenci Flatz oduševila izgledom na otvorenju Pulskog filmskog festivala

Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

GLUMICA Daria Lorenci Flatz pojavila se na otvorenju Pulskog filmskog festivala te privukla poglede na crvenom tepihu.

Natjecateljica ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama pozirala je u lepršavoj crnoj haljini te pokazala fantastičnu formu kojoj su zasigurno pridonijeli i višemjesečni plesni treninzi. 47-godišnja glumica rado je pozirala i s kolegicama iz hrvatskog glumišta.

Daria u javnosti često otvoreno govori o teškim situacijama koje je doživjela kroz život.

"Jako volim živjeti. U mom životu je bilo stvarno par teških izazova. Prvi mi je bio kad sam tu došla sama sa 16 godina bez roditelja u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prolaziš taj jedan užasno težak proces, nosiš se s tim da se tvoj život više nikad neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečkiju koji su rođeni dva mjeseca ranije", otkrila je glumica u Ples sa zvijezdama.

"Nema nikakvih prognoza u tim prvim danima i zapravo se ne zna hoće li oni govoriti, pričati, kakve će sve biti posljedice. Kad sam rodila svoje treće dijete, imala sam jednu zdravstvenu situaciju koja je bila maligna. Ustvari mi je moje dijete spasilo život jer je ta cijela priča otkrivena na vrijeme, ali je bilo šokantno to saznati odmah po rođenju djeteta", rekla je.

Pročitajte više