Uz ove naslove svaki vikend može biti po vašoj mjeri – preporučujemo što gledati

Foto: Press

Popularni EON TV, koji korisnicima u Hrvatskoj omogućava Telemach, odsad donosi još bolje iskustvo gledanja popularnih filmova, serija i dokumentaraca u novom i poboljšanom EON Video klubu. U nastavku donosimo preporuke nekih od najboljih naslova koje ćete ondje pronaći.

Vjerujemo da s nestrpljenjem čekate vikend i priliku za opuštanje, a postoji li bolji način za to od gledanja omiljenih filmova i serija uz kokice? Ljubitelji akcijskih trilera doći će na svoje zahvaljujući filmu "Hipnotiziran", s Benom Affleckom u glavnoj ulozi. Radnja prati policijskog detektiva koji traži nestalu kćer, a doza mističnosti povećava se kada protagonist otkriva kako je nestanak djevojke povezan sa serijom pljački koje predvodi tajanstveni muškarac s hipnotičkim moćima. Film redatelja Roberta Rodrigueza, kao i mnoštvo drugog sadržaja iz Video kluba, zahvaljujućim novim EON funkcionalnostima, Telemachovim je korisnicima dostupan za gledanje i izvan mreže.

Za ljubitelje trilera izdvajamo novu mini seriju "Agatha Christie: Ubiti je lako", temeljenu na klasiku kraljice kriminalističkih romana. Radnja prati priču o nigerijskom atašeu Lukeu Fitzwilliamu, koji tijekom vožnje vlakom do Londona susreće misterioznu gospođicu Pinkerton. Njezine priče o tajnovitim ubojstvima u mjestašcu Wychwoodu zainteresiraju Fitzwilliama koji, njima potaknut, odluči pronaći ubojicu prije nove tragedije u pitoresknom britanskom selu. Ova intrigantna serija korisnicima EON TV-a dostupna je u Video klubu.

Oni željni akcije ne bi trebali propustiti filmsko ostvarenje "Misija Kandahar", u režiji Rica Romana Waughna, s Gerardom Butlerom u glavnoj ulozi. Film prikazuje operativca CIA-e koji otkriva tajnu misiju u Afganistanu. Zaglavljeni u srcu neprijateljskog teritorija, on i njegov prevoditelj moraju pronaći put iz pustinje do mjesta spašavanja u Kandaharu u Afganistanu. Da je riječ o uzbudljivoj avanturi potvrđuje i činjenica kako je film u EON Video klubu svrstan među najgledanije u Hrvatskoj.

Vaša nova omiljena serija možda postane britanska medicinska drama "Liječnička pogreška", dostupna u Pickbox NOW katalogu unutar EON-a. Ova serija hvaljena je zbog scenarija i aktualne teme složenosti odnosa na radnom mjestu i u privatnim životima liječnika, a u glavnoj ulozi je Niamh Algar, liječnica uključena u medicinski skandal protiv koje se pokreće istraga.

Zaljubljenicima u kriminalistiku svakako preporučamo seriju "Slučaj podmornice Vigil", također dostupna na Pickbox NOW u EON Video klubu. U prvoj sezoni serija prati inspektoricu Amy Silva koja istražuje ubojstvo u podmornici, dok druga sezona donosi slučaj katastrofalne nesreće pri testiranju oružja britanskog ratnog zrakoplovstva.

Svi su ovi naslovi dostupni na Telemachovom EON Video klubu s modernim i inovativnim sučeljem, prijedlozima preporuka i personaliziranim odabirom sadržaja. Uz to, svi postojeći i novi korisnici EON FULL paketa sada mogu uživati u trajnoj pogodnosti koja uključuje dva nova programa – CineStar TV Premiere 1 i Cinestar TV Premiere 2 te još bogatiji Video klub, s CineStar Premiere Plus i Pickbox NOW naslovima. To znači da je korisnicima FULL paketa sada uključeno preko 14.000 naslova, dok korisnici Premium paketa biraju između više od 25.000 naslova najgledanijih filmova, serija i dokumentaraca. Zahvaljujući novim funkcionalnostima EON unaprjeđuje iskustvo gledanja i doživljaja vaših omiljenih filmova i serija.

Pročitajte više